EN CZ SK

MS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADA

http://www.zahradatojezivot.cz

Developerská společnost MS development s.r.o. je součástí MSG holding a.s. – skupiny sdružující kromě developerské sekce rovněž architektonické studio MS architekti a komunikační sekci, jež provozuje internetový časopis Stavební fórum a pořádá odborné konference. Společnost byla založena před necelými dvaceti lety a u jejího zrodu stál Ing. Arch. Michal Šourek, který zde jako čelní představitel působí dodnes. Za dobu své existence realizovala řadu komerčních nemovitostí i rezidenčních projektů, věnuje se však i stále aktuálnějším revitalizacím a regeneracím. Příkladem úspěšně realizovaného projektu je například revitalizace areálu bývalého elektrotechnického závodu Duda na Královských Vinohradech. Společnost MS development působí po celé České republice. Aktuálně se věnuje projektu Zahrada v Lysé nad Labem a připravuje dva rezidenční projekty na Ostravsku.

Press releases

Released: 15. 11. 2012 23:58 MS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADA

Společnost MS development dokončila hrubou stavbu prvních dvou objektů v projektu Zåhrada v Lysé nad Labem. Bytové domy Jasmín a Modřín s celkem 37 byty, s kavárnou a dvěma prostory pro podnikání jsou nyní již pod střechou a developer zve zájemce ve dnech 9. až 11. listopadu na komentovanou prohlídku pokračující výstavby. První etapa nízkoenergetického projektu Zåhrada, který je charakteristický promyšleným konceptem sousedského bydlení a propojením se širokou škálou služeb pro majitele bytů, bude dokončena v červnu příštího roku.

Read more
Released: 4. 6. 2012 0:01 MS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADA

Společnost MS development vybrala pro první etapu projektu Zåhrada v Lysé nad Labem generálního dodavatele, kterým se stala společnost Subterra. Ta zahájila výstavbu dvou bytových domů Jasmín a Modřín s celkem 37 byty, s kavárnou a dvěma prostory pro podnikání. Zájemci se mohou podívat, jak stavba roste, při dnech otevřených dveří, které se konají od čtvrtka 21. do soboty 23. června přímo na místě výstavby a v informační kavárně Café Mlýnek. Těm, kdo si za neobyčejně příznivé ceny koupí byt do 23. června, developer navíc zaplatí letní dovolenou až do výše 50.000 Kč. Dokončení první etapy nízkoenergetického projektu Zåhrada, který je charakteristický promyšleným konceptem sousedského bydlení a propojením se širokou škálou služeb pro majitele bytů, je plánováno na léto příštího roku.

Read more
Released: 22. 8. 2011 0:03 MS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADA

Projekt Zåhrada, charakteristický promyšleným konceptem sousedského bydlení a propojením se širokou škálou služeb pro majitele bytů, zahajuje výstavbu první etapy – bytových domů Jasmín a Modřín. Ode dneška až do 10. září jsou všechny byty za akční ceny; díky tomu úspora například u bytu 3+kk může dosáhnout až 570.000 korun. Developer, společnost MS development, dokonce nabízí šanci získat jeden byt zcela zdarma. Výjimečná nabídka vyvrcholí dny otevřených dveří v Zåhradě od 8. do 10. září, kde se zájemci budou moci s projektem a jeho výhodami detailně seznámit.

Read more
Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.