EN CZ SK

PREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012

http://newyork.brno.cz

V České národní budově (Bohemia National Hall) na Manhattanu se bude od 1. do 2. října 2012 prezentovat město Brno. Úvodní den se zaměří na brněnský funkcionalismus a světoznámou funkcionalistickou perlu vilu Tugendhat, na níž chce Brno ilustrovat svůj výjimečný kulturní a architektonický genius loci. To vše ve spojení se silným obchodním a vědecko-výzkumným potenciálem v lokalitě v srdci střední Evropy, která může být pro americké investory a společnosti strategicky zajímavá. Tomuto tématu bude v podobě odborné konference „Brno – město znalostní ekonomiky“ věnován celý druhý den. V rámci dvouhodinového odborného semináře k vile Tugendhat v pondělí 1. října 2012 zazní mimo jiné přednášky o vile v kontextu světového funkcionalismu a moderní architektury, o historii, vývoji využití vily či o průběhu její památkové rehabilitace. Na seminář naváže vernisáž výstavy o vile Tugendhat, která bude v České národní budově ke zhlédnutí následujících 14 dní. Večer vyvrcholí zahraniční premiérou dokumentárního filmu České televize Osud jménem Tugendhat. Podrobnosti včetně detailního programu jsou k dispozici na speciálním webu akce http://newyork.brno.cz.

Press releases

Released: 12. 10. 2012 0:51 PREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012

Česká národní budova (Bohemian National Hall) na Manhattanu patřila 1. a 2. října Brnu. V rámci akce BRNO DAYS IN NEW YORK město představilo svou chloubu, vilu Tugendhat. Konference věnovaná této perle funkcionalismu, zapsané na seznam kulturního dědictví UNESCO, vyvrcholila vernisáží výstavy o historii i současnosti vily a mezinárodní premiérou filmu České televize „Osud jménem Tugendhat“. Prezentací vily Tugendhat Brno poukázalo na svůj výjimečný kulturní a architektonický genius loci. To vše ve spojení s obchodním a vědecko-výzkumným potenciálem, jemuž byl v podobě odborné konference „Brno – město znalostní ekonomiky“ věnován celý druhý den akce. Cílem konference bylo posílit stávající vazby s americkými obchodními partnery a navázat další kontakty s novými investory. Jako řečníci zde vystoupili mimo jiné zástupci amerických firem a institucí, které již v Brně úspěšně působí: např. Mayo Clinic, IBM či Honeywell.

Read more
Released: 3. 10. 2012 0:54 PREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012

Bohemian National Hall in Manhattan belonged to Brno on October 1st and 2nd, 2012. On the occasion of BRNO DAYS IN NEW YORK city presented their pride, Villa Tugendhat. Conference devoted to this pearl of functionalism, inscribed in the UNESCO World Heritage List, continued with an exhibition about the history and the current existence of the villa together with a screening of the international movie premiere of "The Fate of Tugendhat" from the production of the Czech Television. The city of Brno presented Villa Tugendhat as the outstanding cultural and architectural genius loci. All of that has been projected in conjunction with the city’s R&D and business potential during the conference "Brno – a City of Knowledge Economy ", which has covered the entire second day of the event. The main goal of the conference was to strengthen existing ties with U.S. trade partners and to establish contacts with new investors. Among other speakers who presented were the representatives of the American companies and institutions already successfully operating in Brno, for example Mayo Clinic, IBM and Honeywell.

Read more
Released: 29. 8. 2012 0:55 PREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012

Město Brno pokračuje v intenzivních přípravách své prezentace v New Yorku, která se uskuteční v České národní budově (Bohemian National Hall) na Manhattanu od 1. do 2. října 2012. Podrobnosti včetně detailního programu jsou k dispozici na speciálním webu akce newyork.brno.cz.

Read more
Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.