EN CZ SK

DNY NATO V OSTRAVĚ & DNY VZDUŠNÝCH SIL AČR MAJÍ STÁLOU PŘÍZEŇ NÁVŠTĚVNÍKŮ

Released: 22. 9. 2019 13:51 DNY NATO

Předáním ceny za nejlepší letovou ukázku dle hlasování diváků kpt. Ivu Kardošovi a Martinu Šonkovi, primátorem města Ostravy, skončily symbolicky XIX. Dny NATO v Ostravě & X. Dny Vzdušných sil AČR. Jejich výjimečná show, kterou předvedli při společném vystoupení letounů JAS-39 Gripen a Extra 300, byla vnímána jako poděkování divákům za jejich dlouholetou přízeň k největší bezpečnostní show v Evropě a organizátorům za skvělou práci, kterou na akci odvádějí. To dokazuje i návštěvnost XIX. ročníku Dnů NATO v Ostravě & X. Dnů Vzdušných sil AČR, které za oba dny navštívilo 220 tisíc diváků. I tímto údajem, který se pomalu stává dlouholetým průměrem návštěvnosti akce při dobrém počasí, Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR jasně dokazují, že právem patří k evropské špičce.

O vysoké mezinárodní prestiži akce svědčí letošní účast 17 zemí, jejichž uniformované složky společně předvedly atraktivní program, který během šestnácti hodin připravil 70 dynamických ukázek ve vzduchu i na zemi. Program XIX. Dnů NATO v Ostravě & X. Dnů Vzdušných sil AČR byl důstojnou oslavou 20. výročí vstupu České republiky do Severoatlantické aliance a 70. výročí od vzniku Severoatlantické aliance. Plochu vyčleněnou pro pozemní dynamické ukázky po celý den obléhaly davy diváků, kteří neúnavně tleskali každé prezentaci vojáků, policie, hasičů, záchranářů, vězeňské i celní služby. V množství spokojených návštěvníků se místy ztrácela i technika všech zúčastněných složek.

„Máme radost, že Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR získávají trvalou přízeň spokojených fanoušků. Patří jim za to náš dík. Současně chci poděkovat všem, kteří naši akci podporují, a kteří se na naší akci organizačně podílejí," sdělil Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000, hlavní organizátor akce.

XIX. Dny NATO v Ostravě & X. Dny Vzdušných sil AČR se za dobu svého konání staly místem setkání široké veřejnosti, ale i odborníků na problematiku bezpečnosti, státních činitelů a diplomatů. Účastnili se např. Jan Hamáček - první místopředseda Vlády ČR a ministr vnitra ČR, doc. Ing. Karel Havlíček, Ph.D., MBA - místopředseda vlády a ministr průmyslu a obchodu ČR, Mgr. Lubomír Metnar - ministr obrany ČR, JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. - ministryně financí ČR. Poprvé se na akci setkali i Ministři obrany zemí V4, kteří jednali o problematice obrany. Ale nejde jen o jednání na vysokých úrovních, protože pozorní návštěvníci akce mohou vidět, že spolu komunikují i účastníci různých ozbrojených složek z různých zemí, a to na velmi přátelské úrovni. Ta je, spolu se snahou o maximální bezpečnost všech zúčastněných, pro Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR velmi příznačná pro všechny ročníky konání akce. Nejinak tomu bude i na jubilejním, dvacátém ročníku akce.

Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.