EN CZ SK

LED SOLÁRNÍ SVĚTLA ŘADY MOBIYA JSOU SKVĚLÝM POMOCNÍKEM PRO VŠECHNY VAŠE VENKOVNÍ AKTIVITY

Released: 8. 7. 2020 12:32 Schneider Electric

Blíží se léto a spolu s ním i čas dovolených. Letošní rok vyloženě vyzývá k poznávání krás naší vlasti a pobytům pod stanem nebo na chatě. A tam, kde chybí elektrika, jsou LED světla se solárním panelem pro nabití řady Mobiya od Schneider Electric ideální volbou. Mají totiž dlouhou výdrž, dobrou svítivost a díky přidanému USB se čtyřmi koncovkami dokážou nabít i mobilní telefon.

Zavěsit, postavit, nebo hodit do vody
Řada Mobiya od společnosti Schneider Electric se prodává v několika různých variantách. Základním modelem je lampa Mobiya. Jedná se o přenosný LED solární osvětlovací systém, který se skládá z lampy a nabíjecího solárního panelu. Ten zvládne lampu plně dobít za 12 hodin, je však možné zvolit i alternativní variantu dobíjení prostřednictvím USB např. za jízdy v autě pomocí přiložené nabíječky. Lampa má tři úrovně svítivosti, 20, 85 a 170 lumenů, a výdrž až 48 hodin. Díky USB kabelu se čtyřmi různými koncovkami navíc může posloužit jako power banka pro vaše další elektronická zařízení. Součástí lampy je háček umožňující její zavěšení, je však možné ji rovněž postavit na obyčejnou PET lahev a získat tím větší světelný rozptyl. Zařízení je vyrobené z tvrzeného plastu, takže je odolné vůči úderům a nárazům, a zároveň voděodolné, proto jej lze využít i za deště nebo ve vodě (vydrží svítit i pod vodou v hloubce 0,5 m po dobu 1 hodiny). Integrovaná baterie LiFePO4 má životnost až deset let, LED světelná technologie až 50 000 hodin.

Zjednodušená a zmenšená varianta - Mobiya Lite
Bateriové světlo Mobiya je možné pořídit i ve zmenšené a zjednodušené variantě Mobiya Lite. Ta disponuje všemi výhodami své větší předchůdkyně, ovšem zároveň nabízí i některé nové. Oproti lampě Mobiya má Mobiya Lite o jednu úroveň svítivosti více, tedy celkem čtyři, a nově disponuje také režimem SOS blikání, který vám může pomoci v nouzové situaci. Obsahuje nejmodernější baterii LiFePO4 s životností až 10 let a vydrží svítit dokonce 50 hodin. Kvalitu a provedení lampy Mobiya Lite ocenili i na nejprestižnější soutěži IF Design Awards a solární lampa Mobiya Lite si odnesla v roce 2020 cenu za design v kategorii produktů.

Čelové světlo Mobiya
Praktickou pomůckou zejména pro noční outdoorové aktivity je také čelové světlo Mobiya. Má dvojici různobarevných LED diod (bílou a červenou), které dokážou při maximálním světelném toku 60 lumenů osvětlit prostor až do vzdálenosti 20 metrů. Světlo má nastavitelnou intenzitu a výdrž 5-10 hodin. Rovněž tato lampa disponuje režimem SOS. Světlo je upevněno na širokém pásku, který dobře sedí na hlavě, a může být podle potřeby naklopeno. I v tomto případě je svítilna vyrobena z kvalitního, vysoce odolného materiálu, který je však zároveň lehký, takže vás z použití čelovky nebude bolet hlava. Čelovka je nárazuvzdorná, voděodolná s integrovanou LiPol baterií.

Veškeré produkty značky Mobiya jsou ideální volbou pro všechny vaše venkovní aktivity, ať už se jedná o večerní posezení u grilu na zahradě nebo táboření v přírodě bez přístupu k elektrickému proudu. Světla Mobiya jsou výkonná, mají dlouhou výdrž i životnost, a navíc jsou cenově dostupná. Jedná se o investici, která se vám rozhodně vyplatí.

O společnosti Schneider Electric
Schneider Electric je hlavní hráč v oblasti digitální transformace, automatizace a řízení energií. Poskytuje řešení pro domácnosti, budovy, datová centra, infrastrukturu a průmysl. Společnost je zastoupena ve více než stovce zemí a je nezpochybnitelným lídrem ve správě napájení, zejména u zařízení s vysokým napětím, dále v oblasti zabezpečení napájení a automatizačních systémech. Poskytujeme integrovaná efektivní řešení, která kombinují energii, automatizaci a software. V rámci našeho globálního ekosystému spolupracujeme s největší komunitou partnerů, integrátorů a vývojářů. Díky naší otevřené platformě tak můžeme zajišťovat provozní efektivitu i kontrolu procesů v reálném čase. Věříme, že skvělí lidé a partneři dělají ze Schneider Electric stejně tak skvělou společnost a že náš závazek vůči inovacím, rozmanitosti a udržitelnosti zaručuje, že heslo „Life is on" platí všude, pro každého a v každém okamžiku. Více na www.se.com.

Kontakt pro media:
Crest Communications
Michaela Šimková
michaela.simkova@crestcom.cz

Images
HEAD LAMP_01 OREZ.jpg
Mobiya Lite Design Awards 2020.jpg
MOBIYA LITE_05.jpg
MOBIYA LITE_35.jpg
Mobiya sada orez.jpg
Current Clients
Referential Clients