EN CZ SK

TÝM SCHNEIDER ELECTRIC VYHRÁL ZAMĚSTNANECKOU LIGU DENÍKU 2020

Released: 21. 9. 2020 12:36 Schneider Electric

Praha, 21. září 2020 – Regionální turnaj Zaměstnanecké ligy Deníku 2020 se odehrál 14. září na fotbalovém hřišti v Semicích u Písku. Tým Schneider Electric porazil ve finálovém kole Pivovar Lobkowicz 3:0 a postupuje do krajského semifinále, které proběhne na jaře 2021. Organizátorem turnaje je VLTAVA LABE MEDIA a.s., regionální deník.

„Máme sestavený skvělý a sehraný tým. Trénujeme společně, ale důležitá je i individuální příprava. Zaměstnaneckých fotbalových zápasů se tady u nás v jihočeském regionu účastníme celkem pravidelně. A jsem rád, že jsme naši účast v prvním ročníku Zaměstnanecké ligy Deníku tak úspěšně odstartovali," říká trenér týmu Václav Hančur ze společnosti Schneider Electric, a.s.

Deník Zaměstnanecká liga je celostátní otevřený fotbalový turnaj určený všem firmám a organizacím se zaměstnanci, které chtějí využít hráčský potenciál svých kolegů a změřit síly nejprve v okresních kolech, následně krajských semifinále a závěrečném republikovém finále. (zdroj: zamestnaneckaliga.cz)

O společnosti Schneider Electric
Schneider Electric je hlavní hráč v oblasti digitální transformace, automatizace a řízení energií. Poskytuje řešení pro domácnosti, budovy, datová centra, infrastrukturu a průmysl. Společnost je zastoupena ve více než stovce zemí a je nezpochybnitelným lídrem ve správě napájení, zejména u zařízení s vysokým napětím, dále v oblasti zabezpečení napájení a automatizačních systémech. Poskytujeme integrovaná efektivní řešení, která kombinují energii, automatizaci a software. V rámci našeho globálního ekosystému spolupracujeme s největší komunitou partnerů, integrátorů a vývojářů. Díky naší otevřené platformě tak můžeme zajišťovat provozní efektivitu i kontrolu procesů v reálném čase. Věříme, že skvělí lidé a partneři dělají ze Schneider Electric stejně tak skvělou společnost a že náš závazek vůči inovacím, rozmanitosti a udržitelnosti zaručuje, že heslo „Life is on" platí všude, pro každého a v každém okamžiku. Více na www.se.com

Zdroje:
• Schneider Electric CZ

Images
SE_Zamestnanecka liga Deniku_tym SE.jpg
Tým Schneider Electric vyhrál regionální kolo Zaměstnanecké ligy Deníku 2020
Current Clients
Referential Clients
phone: +420 731 613 608
phone: +420 596 620 435 – 6