EN CZ SK

TOMÁŠ BĚHOUNEK SE STAL PROVOZNÍM ŘEDITELEM VE SPOLEČNOSTI ZEITRAUM

Released: 7. 6. 2021 9:49 ZEITGEIST ASSET MANAGEMENT / ZEITRAUM

Tomáš Běhounek (36) byl jmenován provozním ředitelem (Head of Operations) ve společnosti Zeitraum, kde bude zodpovědný za dobrý technický a provozní stav všech nemovitostí v jejím portfoliu. Společnost dlouhodobě vlastní čtyři studentské domy v metropoli, a to v ulici Seifertova v Praze 3, Na Šachtě a U Průhonu v Praze 7 a Holandská v Praze 10, ve kterých nabízí moderně zařízené pokoje k pronájmu v kombinaci se širokým spektrem doplňkových služeb. Nově společnost otevřela dům Franz by Zeitraum v Opletalově ulici přímo u Václavského náměstí, kde poskytuje krátkodobé až střednědobé ubytování v servisovaných pokojích a apartmánech.

Tomáš Běhounek vystudoval ekonomiku a podnikání. Do společnosti Zeitraum přišel z německé sítě hotelů Motel One, ve které se podílel na uvedení tohoto řetězce na český trh. Zkušenosti začal sbírat od nižších postů F&B až po funkce ve středním managementu v Hotelu Bedford, Hotelu Westcliff (jih Anglie) a Radisson Blu.

Tomáš Běhounek hovoří plynně anglicky. Mezi své záliby řadí sport, cestování a čas strávený s rodinou.

Informace pro editory

Zeitraum Apartments a Zeitraum Student Housing jsou dceřinými společnostmi Zeitgeist Asset Management, která se zabývá developerskou činností a správou nemovitostí pro soukromé investory v České republice, Polsku, Maďarsku a Německu. Zeitgeist v současnosti spravuje aktiva v hodnotě 682 mil. EUR.

Zeitraum Student Housing (https://www.zeitraum.re/) nabízí ubytovací kapacity pro studenty a mladé profesionály ve čtyřech rezidenčních budovách v Praze 3, 7 a 10. Zeitraum Apartments (https://apartments.zeitraum.re) poskytuje servisované ubytování pro jednotlivce i korporátní klienty v moderně vybavených pokojích a apartmánech v centru Prahy přímo u Václavského náměstí.

Pro více informací kontaktujte prosím:

Crest Communications

phone: +420 596 620 435 – 6
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit

We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE