EN CZ SK

GEOSAN DEVELOPMENT: POPTÁVKA PO BYTECH NEKLESÁ. MAJITELE NAŠLO JIŽ 60 % BYTŮ V REZIDENCI NEKLANKA 2

Released: 24. 6. 2021 14:28 GEOSAN DEVELOPMENT

Společnost Geosan Development hlásí více než 60 % prodaných bytů v projektu Rezidence Neklanka 2 v Praze 5 poblíž Anděla téměř čtvrt roku před zahájením výstavby. Tři komorní domy na pomezí původní vilové zástavby a lesa v Radlickém údolí disponují celkem 31 byty v dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastním balkonem, terasou či předzahrádkou. Vydání stavebního povolení se očekává ještě v průběhu léta a výstavba začne bezprostředně poté. Předpokládaný termín dokončení je začátkem roku 2023.

„Poptávka po nemovitostech neustále stoupá. Tento trend pozorujeme u všech našich připravovaných projektů v čele s Rezidencí Neklanka 2, přičemž stejný trend můžeme sledovat prakticky po celé republice. Aktuálně máme k dispozici posledních 10 volných bytů a jednání s dalšími vážnými zájemci pokračují,“ říká Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu ve společnosti Geosan Development.

Bytové domy evokuji vilový charakter a pocházejí z dílny architektonické a projekční kanceláře Casua. Na třech nadzemních podlažích nabízí podle typu domu od šesti do maximálně osmnácti bytových jednotek navržených ve vysokém standardu a podle současných trendů. Exteriéru dominují velká okna s dřevěnými lamelami, které dotváří jednotný ráz domů a zároveň slouží jako funkční prvek. Na posledních patrech jsou k dispozici velkorysé byty s prostornými terasami o ploše až 80 m2. V interiéru lze vyzdvihnout dřevěné podlahy či velkoformátovou dlažbu.

Snažili jsme se udržet komorní ráz celého projektu a být v souladu se zdejší přírodou a celkovým charakterem daného místa, ve kterém budou bytové domy tvořit plynulý přechod mezi blokovou zástavbou a rodinnými domy vilového typu. K projektu navíc bude patřit veřejný park fungující jako přirozený průchod územím, který je umocněn zpřístupněním zeleného masivu parku v jižní části lokality. Věříme, že v kombinaci s výbornou dostupností do centra města i na mezinárodní letiště, představuje Rezidence Neklanka 2 ideální místo pro život,“ dodává Jiří Baloun.

V docházkové vzdálenosti od projektu se nachází mateřská i základní škola. K dispozici je zároveň široké spektrum sportovního vyžití od plaveckého bazénu, fitness centra a tenisových kurtů až po hřiště na florbal či futsal. Golfové hřiště v Motole či fotbalový klub Motorlet Praha jsou vzdálené jen pár minut jízdy autem.

www.rezidence-neklanka.cz

www.geosan-development.cz

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad nabízí k prodeji stavební parcely. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Kontakt:

phone: +420 596 620 435 – 6
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit

We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE