EN CZ SK

KONEC NÁKUPŮ „Z PAPÍRU“: GEOSAN DEVELOPMENT ZAVÁDÍ MODERNÍ TECHNOLOGIE PRO PROHLÍDKY BYTŮ

Released: 20. 7. 2021 11:07 GEOSAN DEVELOPMENT

Poptávka po nových bytech v Praze zůstává i nadále silná a většina plánovaných projektů se vyprodá ještě před jejich dokončením. Současně s tím developeři stále více využívají moderních technologií, které klientům poskytují lepší představu o tom, jak bude jejich nový domov vypadat. Touto cestou se vydala i developerská společnost Geosan Development, která vylepšila své prodejní centrum pro aktuální projekty Rezidence Neklanka 2 a Rezidence Radimova Břevnov. Součástí showroomu se stala interaktivní aplikace, jež dává příležitost prozkoumat jednotlivě byty i lokalitu projektů z různých úhlů a pohledů, prohlédnout si občanskou vybavenost v okolí i zjistit docházkovou vzdálenost na metro, do školy či obchodů. V případě břevnovského projektu je nyní k dispozici i virtuální prohlídka bytu s využitím 3D brýlí.

„Nový shrowroom funguje na principu fotogrammetrie: s pomocí velkého množství snímků pořízených z různých úhlů se postupně vytvoří komplexní interaktivní model projektu a jeho blízkého okolí. Zájemci si poté mohou přes dotykovou obrazovku vybrat konkrétní byt, rozhlédnout se třeba z jeho budoucí terasy a zjistit, jak zajímavý výhled je čeká - ať už se jedná o rybník Vincentinum a panorama Pražského hradu v případě Rezidence Radimova Břevnov anebo komunitní zahradu, která pozvolně přechází v les u Rezidence Neklanka 2,“ vysvětluje Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu ve společnosti Geosan Development.

Moderní technologie zároveň dovolují ukázat, v jakou denní dobu bude do bytu dopadat sluneční světlo. Klienti si pak mohou podle svých preferencí vybrat orientaci bytu podle světových stran, stejně jako si zvolit z nabízených standardů. „Pro náš břevnovský projekt jsme nachystali novinku v podobě speciálních 3D brýlí, které klientům zprostředkují procházku nezařízenými byty ve virtuální realitě a zároveň jim usnadní následný výběr z dostupných variant standardů. Ty je totiž možné různě měnit a hledat vhodnou kombinaci na míru,“ dodává Jiří Baloun.

Rezidence Radimova Břevnov nabízí celkem 68 bytů v dispozicích od 1+kk do 5+kk doplněných o nebytové jednotky občanské vybavenosti. Komornější Rezidence Neklanka II čítá dohromady 31 bytových jednotek v dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastním balkonem, terasou či předzahrádkou. Oba projekty jsou aktuálně v prodeji a jejich výstavba začne ještě letos.

www.rezidence-neklanka.cz

www.rezidence-radimova.cz

www.geosan-development.cz

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad nabízí k prodeji stavební parcely. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Kontakt:

Denisa Kolaříková
Gsm: +420 731 613 606
email: denisa.kolarikova@crestcom.cz

Kamila Čadková
Account Director
Gsm: +420 731 613 609
email: kamila.cadkova@crestcom.cz

Current Clients
Referential Clients
phone: +420 731 613 608
phone: +420 596 620 435 – 6