EN CZ SK

STAVEBNÍ SPOLEČNOST HSF SYSTEM ROZŠÍŘILA PŘEDSTAVENSTVO V DEN 20. VÝROČÍ SVÉHO ZALOŽENÍ. HLÁSÍ DVOUMILIARDOVÉ TRŽBY A REALIZUJE NOVÉ AKVIZICE

Released: 13. 4. 2022 13:36 HSF System a.s.

Po 20 letech na českém stavebním trhu je společnost HSF System stabilním, vyhledávaným a respektovaným generálním dodavatelem staveb. Další rozvoj společnosti nově povede čtyřčlenné představenstvo v čele s Janem Hasíkem, předsedou představenstva, ředitelem a majitelem společnosti HSF System. Předběžné konsolidované tržby ostravské stavební společnosti za rok 2021 ukazují překročení dvoumiliardové hranice.

Společnost HSF System začínala na českém stavebním trhu jako dodavatel střech a fasád. Dnes je spolehlivým generálním dodavatelem staveb, zajišťuje kompletní střešní a fasádní opláštění objektů včetně jejich rekonstrukcí, zabývá se projekčními pracemi, inženýrskou činností, rozšiřuje své developerské aktivity a realizuje nové akvizice.

V posledních letech, v souvislosti s pozitivním vývojem firmy, zvyšováním obratů a plněním ostatních cílů, realizujeme strategický plán rozvoje a posílení postavení naší společnosti na evropském trhu,“ popisuje strategický krok Jan Hasík, předseda představenstva a ředitel společnosti HSF System, a doplňuje: „V příštím roce předpokládáme dokončení tohoto strategického plánu další úpravou organizační struktury tak, aby více reflektovala nárůst tržeb a rozšiřování činností sesterských a dceřiných společností. V roce 2024 pak plánujeme upravit akcionářské struktury společnosti.“

Změny v představenstvu dotvrzují plnění dlouhodobého a postupného strategického plánu společnosti HSF System a její dceřiné společnosti HSF System SK nejen v Česku a na Slovensku, ale i na dalších stavebních trzích v Evropě.

Konkrétní aktivity a projekty popisuje Tomáš Kosa, ředitel a jednatel dceřiné společnosti HSF System SK na Slovensku a nový místopředseda představenstva mateřské společnosti HSF System: „Založili sme a rozvíjame vlastné projekčné oddelenie. Rozširujeme portfólio nehnuteľností spravovaných prostredníctvom našej spoločnosti SK Facility. Intenzívne rozvíjame developerské projekty pod značkou ANTRACIT a budujeme tak ďalší segment nášho podnikania. Všetky tieto spoločné aktivity dopĺňajú životný cyklus našich stavebných projektov v Českej republike a na Slovensku."

Představenstvo společnosti HSF System má nově čtyři členy. Jana Hasíka, předsedu představenstva a majitele společnosti HSF System, doplnili ředitel dceřiné společnosti HSF System SK na Slovensku Tomáš Kosa (jako místopředseda představenstva), obchodní ředitel společnosti HSF System Tomáš Hess (jako člen představenstva) a manažer pro klíčové zákazníky HSF System Jan Vitvar (jako člen představenstva).

Společnost HSF System a její dceřiná společnost HS System SK na Slovensku oznámily také předběžné konsolidované tržby za rok 2021 ve výši přibližně 2,1 miliardy Kč. V roce 2022 oslavuje stavební společnost HSF System 20 let na českém stavebním trhu. Dceřiná společnost HSF System SK na Slovensku vznikla v roce 2010. Společnost HSF System zaměstnává v Česku a na Slovensku přes 150 lidí

Images
Foto_HSF System_Jan Hasík.jpg
Foto_HSF System_Jan Vitvar.jpg