EN CZ SK

TPA Group počtvrté zvítězila v soutěži HOF AWARDS BEST OF THE BEST 2022

Released: 27. 4. 2022 7:21 TPA

V rámci prestižní soutěže HOF Awards (Hall of Fame – Best of the Best) byly v letošním roce již posedmé oceněny nejlepší projekty, společnosti a osobnosti z oblasti realitního trhu napříč celým regionem střední a východní Evropy. Skupina TPA již počtvrté obhájila první místo v kategorii Daňový a finanční tým (Tax & Finance Advisor). Ve finálovém kole byly zastoupeny hned dvě kanceláře TPA Group z České republiky a Slovenska. Kromě těchto dvou zemí poskytuje společnost TPA služby v oblasti daňového poradenství a auditu v dalších deseti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Vyhlášení výsledů proběhlo 21. dubna v hotelu Marriott v Praze. Organizátorem soutěže je Roberts Publishing Media Group, vydavatel odborného realitního časopisu CIJ.

„Ocenění si velice vážíme. Získali jsme ho již počtvrté a je pro nás velmi příjemné si takto ověřit, že dlouhodobě poskytujeme našim klientům kvalitní služby. Ve finálovém kole soutěže HOF Awards jsme v letošním roce měli dokonce dvojí zastoupení, TPA z České republiky a Slovenska. Tímto bych chtěl poděkovat především našim zaměstnancům v celém regionu CEE za jejich pracovní nasazení v nelehkém loňském roce. Je to hlavně ocenění jejich práce,“ vyjádřil se k získanému ocenění TPA Group Petr Karpeles, partner TPA Česká republika.

HOF AWARDS BEST OF THE BEST 2022 oceňuje projekty roku z oblasti kancelářských, maloobchodních, rezidenčních a logistických nemovitostí, ale také společnosti působící na realitním trhu (realitní agentury, stavební firmy), stejně jako banky a projektové manažery. Ocenění Best of the Best Hall of Fame Awards je vyvrcholením série CIJ Awards, kde proti sobě stojí vítězné projekty a společnosti z celé střední a východní Evropy, aby určily, kdo jsou ti nejlepší z nejlepších. Letošní ročník představil nejúspěšnější společnosti z České republiky, Maďarska, Polska, Rumunska, Srbska a Slovenska.

O společnosti TPA:

Skupina TPA Group, poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem ve dvanácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména v oblastech daňově poradenství, vedení účetnictví, auditu, oceňování a poradenství při akvizicích. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

Kamila Žitňáková
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 725 544 106
e-mail: kamila.zitnakova@crestcom.cz