EN CZ SK

HSF SYSTEM PODPOŘÍ FILMOVÝ FESTIVAL V KARLOVÝCH VARECH. PROTOŽE NA KULTUŘE JE TŘEBA STAVĚT

Released: 27. 4. 2022 15:30 HSF System a.s.

Letošní 56. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary proběhne za podpory stavební společnosti HSF System. Filmový festival se uskuteční od 1. do 9. července 2022.

Ryze česká stavební společnost HSF System, která letos slaví 20 let na trhu, je stabilním, vyhledávaným a respektovaným generálním dodavatelem staveb. HSF System dlouhodobě a aktivně podporuje vzdělávací, sociální nebo kulturní projekty a události včetně mladých a nadějných umělců v České republice.

„Uvědomujeme si, že po obtížných covidových letech potřebuje česká kultura postavit na nohy. Proto jsme se rozhodli podpořit také jednu z nejvýznamnějších kulturních událostí v České republice, která je rovněž výrazným symbolem naší kultury v zahraničí. Těšíme se na novou výzvu a věříme, že spolupráce s filmovým festivalem bude stát na pevných základech,“ uvádí k podpoře Tomáš Hess, obchodní ředitel a člen představenstva společnosti HSF System.

V roce 2022 oslavuje stavební společnost HSF System 20 let na českém stavebním trhu. Staví nejen po celé České republice, ale také na Slovensku, v Polsku, Rakousku, Německu, Maďarsku nebo Dánsku. Zaměřuje se zejména na výstavbu skladových a logistických hal, výrobních center, administrativních prostor nebo staveb občanské vybavenosti. V Česku a na Slovensku zaměstnává přes 150 lidí.

Images
Foto_HSF System_Antracit House_sídlo firmy.jpg
Foto_HSF System_Tomáš Hess.jpg
Current Clients