EN CZ SK

METLIFE PODPOŘILA ONKOLOGICKY NEMOCNÉ DĚTI 300 000 KORUNAMI

Released: 26. 5. 2022 9:00 MetLife

Pojišťovna MetLife podpořila třináctý ročník dobročinného projektu Na kole dětem částkou 300 000 Kč. Ku příležitosti oslav 30 let na českém trhu se MetLife rozhodla svoji podporu oproti předcházejícím rokům zdvojnásobit. Cyklotour 2022, etapová cyklojízda napříč republikou, letos odstartuje 2. června z Berouna. Cílem projektu Na kole dětem je získat finanční prostředky na podporu malých onkologických pacientů.

„Letos slavíme 30 let na českém trhu a částka 300 000 korun nám připadá jako hezký symbol, kterým podpoříme dobrou věc a pomůžeme nemocným dětem. Jsme podporovatelem projektu Na kole dětem již devátým rokem a vážíme si našeho dlouholetého partnerství a všech dobrých lidí, kteří se do projektu zapojují,“ uvádí Mariana Rybárová, ředitelka agenturní sítě pro Českou republiku a Slovensko pojišťovny MetLife. „Sama se těším na etapu, kterou pojedeme společně s mými českými a slovenskými kolegy a našimi pojišťovacími agenty a podpoříme tak i osobně tuto charitativní cyklotour,“ dodává Mariana Rybárová.

„Letošní ročník bude skvělý v tom, že se ho po covidových omezeních minulých let bude moct naplno zúčastnit každý, kdo má zájem pomoci, a navíc se při tom dobře projet na kole,“ říká Josef Zimovčák, zakladatel a vedoucí projektu Na kole dětem a zároveň i pojišťovací agent MetLife.

Cyklotour 2022 provede účastníky skrz naskrz Českem: první etapa začíná v Berouně, odkud se přes Stříbro, Horažďovice, Třebíč, Bruntál nebo Uherský Brod dostanou až do finálové destinace, kterou je vinařská obec Vrbice na jihu Moravy. Kromě cyklotour se po celý rok konají také další akce, které mohou lidé navštívit a podpořit tak léčbu dětí s nádorovým onemocněním. Více o všech aktivitách naleznete na webu Na kole dětem.

Peníze je možné na účet nadace posílat po celý rok. Číslo transparentního účtu nadace je 43-7223750257/0100. Přispět je možné rovněž platbou přes přiložený QR kód.

Images
FOTO_Předání šeku_Pavol Dorčák generální ředitel MetLife (vlevo) a Josef Zimovčákzakladatel nadačního fondu.jpg
Metlife_QR kod_Na_kole_detem.png
Current Clients