EN CZ SK

HORNBACH V NITRE MÁ NA STRECHE VLASTNÚ SOLÁRNU ELEKTRÁREŇ

Released: 7. 6. 2022 11:49 HSF System a.s.

Domáci majstri v Nitre a okolí majú k dispozícii nový hobbymarket. Výstavbu predajne Hornbach realizovala slovenská stavebná spoločnosť HSF System SK. Developerom projektu bola spoločnosť Atrios v spolupráci so spoločnosťou Nitra Invest.

Obchodné centrum Hornbach je situované na južnej hranici priemyselného parku Nitra – Sever. Táto lokalita má výbornú dostupnosť a dopravnú obslužnosť.

„V Nitre išlo o našu prvú solárnu inštaláciu v rámci generálnej dodávky. So zaťažením strechy solárnymi panelmi sme pracovali už pri statických výpočtoch skladby strechy, prefabrikovanej konštrukcie a zakladaní stavby,“ uviedol Tomáš Kosa, konateľ spoločnosti HSF System SK.

Pre slovenskú stavebnú spoločnosť HSF System SK, ktorá bola generálnym dodávateľom stavby, ide už o v poradí druhú výstavbu hobbymarketu Hornbach na Slovensku.

„V roku 2020 sme spolupracovali na realizácii výstavby hobbymarketu Hornbach v Prešove, uviedol Vladimír Jakša zo spoločnosti Atrios, ktorá bola v obidvoch prípadoch developerom projektu.

Poznámky pre redaktorov - o spoločnosti HSF System SK

Spoločnosť HSF System. SK, s.r.o. pôsobí na slovenskom stavebnom trhu od roku 2010. Vznikla ako dcérska spoločnosť HSF System a.s., ktorá je na českom stavebnom trhu od roku 2002. Spoločnosť HSF System SK je spoľahlivým generálnym dodávateľom stavieb. Zaisťuje projekčné práce a inžiniersku činnosť. Zaoberá sa developerskými aktivitami. Realizuje kompletné strešné a fasádne opláštenie moderných administratívnych, komerčných a priemyselných objektov vrátane ich rekonštrukcií. Dodáva oceľové konštrukcie, hliníkové výplne otvorov (okná, dvere, presklené fasády a svetlíky) a široký sortiment stavebného materiálu so zameraním na tepelné izolácie, hydroizolácie striech a profilované plechy.

Kontakt pre médiá:

Lukáš Klapil, Crest Communications Ostrava, Mob.: +420 603 824 194, klapil@crestmorava.cz

Images
Foto_HSF System_Hornbach_Nitra_1.jpg
Foto_HSF System_Hornbach_Nitra_2.jpg
Foto_HSF System_Hornbach_Nitra_3.jpg
Foto_HSF System_Hornbach_Nitra_4.jpg
Foto_HSF System_Hornbach_Nitra_5.jpg
Current Clients
Referential Clients
phone: +420 731 613 608
phone: +420 596 620 435 – 6