EN CZ SK

KOMERČNÍ BANKA MÁ DALŠÍ POBOČKU BUDOUCNOSTI, NAJDETE JI V SRDCI PRAHY

Released: 4. 8. 2022 13:00 KOMERČNÍ BANKA

Další pobočka budoucnosti Komerční banky je od tohoto týdne v centru Prahy. Klienti ji najdou v ulici Na Příkopě 33. Po pražských Dejvicích a Břeclavi, tak budou nejmodernější služby banky k dispozici v samém středu hlavního města. Obchodní místa KB budovaná v konceptu budoucnosti jsou zaměřena na nejnovější bankovní i udržitelné technologie. Klientům představují také nový obslužný model.

Komerční banka rozvíjí nový design poboček na základě zákaznické zkušenosti a s ohledem na udržitelnost. Potřeby zákazníků se během několika let výrazně změnily, banka proto tímto konceptem reaguje na nové požadavky klientů jak novými technologiemi, tak netradičním designem. „Nová podoba našeho pracoviště nás doslova nadchla, lehkost designu a velké množství světla vytváří atraktivní a příjemné prostředí nejen pro klienty, ale i pro nás. Kolegové mají možnost pracovat s nejmodernějšími technologiemi v oboru. Víme, že klienti hojně využívají on-line služby, a proto se na pobočce zaměřujeme především na poradenství,“ říká ředitelka pobočky Na Příkopě Martina Marešová.

Designový koncept je postaven na udržitelných technologií týkajících se vybavení i spotřeby energií. Nový obslužný model vychází z principů Smart Office. Pobočka tak nabízí komplexní služby včetně poradenství klientům z řad fyzických i právnických osob. Samozřejmostí je také bezbariérový přístup do pobočky.

Pobočku budoucnosti klienti naleznou na adrese Na Příkopě 33, Praha 1. Otevírací dobu i kontakt pro objednání pak na webu Komerční banky - https://www.kb.cz/cs/pobocky-a-bankomaty/pobocky/praha-1-na-prikope

Za novým designem poboček Komerční banky stojí Studio Reaktor. K 30. červnu 2022 měla banka v České republice 218 obchodních míst a do roku 2026 plánuje v novém konceptu představit přibližně 80 z nich.

Pavel Zúbek

Komunikace KB

mobil.: +420 725 420 107

pavel_zubek@kb.cz