EN CZ SK

DRUHÁ ETAPA ROZSÁHLÉ GENERÁLNÍ OPRAVY HOTELU DUO V PRAZE BYLA ÚSPĚŠNĚ DOKONČENA V REKORDNÍM ČASE TŘÍ MĚSÍCŮ

Released: 16. 8. 2016 12:18 EDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTING

Zcela dokončena byla kuchyně, ve které byly vyměněny všechny povrchy, a byla instalována veškerá kuchyňská technologie. V přízemí, prvním, osmém a devátém patře v objektu B byla realizována generální oprava 127 pokojů, při které došlo ke kompletní výměně všech povrchů, instalací a interiérového vybavení a to jak nábytku volného, tak vestavěného.

„Zcela nově vzniklo na přání klienta prezidentské apartmá," doplňuje výčet rekonstrukce druhé fáze projektový manažer EDIFICE construction & consulting Dalimil Laudát.

Ve spolupráci se společností ATELIER SAEM bylo vytvořeno apartmá, které kromě standardní výbavy nabízí také konferenční prostory s vybavenou kuchyňskou linkou, šatnu nebo vlastní infrasaunu.

„Vzhledem k tomu, že se Hotel Duo prezentuje nejen jako kvalitní ubytování, ale svou kapacitou a zaměřením také jako vhodné místo pro pořádání seminářů či obchodních meetingů mezinárodního charakteru, byla výstavba prezidentského apartmá logickým vyústěním," okomentoval druhou etapu rekonstrukce Eytan Goldmann, výkonný ředitel společnosti Bohemia Properties, a. s., která hotel provozuje, a doplňuje: "V duchu myšlenky pořádání kongresů a seminářů, ve kterém má Hotel Duo již dlouhodobou tradici, přistupujeme ve třetí fázi nejen k rekonstrukci dalších pokojů, ale také k rekonstrukci několika konferenčních místností."

I na třetí fázi generální opravy, která proběhne na začátku roku 2017, se bude z pozice cenového a projektového řízení od počáteční fáze až po uvedení stavby do provozu, BOZP a technického dozoru podílet EDIFICE construction & consulting.

Společnost EDIFICE construction & consulting s.r.o.
patří k předním tuzemským dodavatelům komplexních konzultačních služeb v oblasti realitního podnikání a řízení staveb. Tyto služby lze rozdělit do pěti základních oblastí: business development v realitním sektoru, development management, projektové řízení, cenové řízení a technický dozor. Konzultační činnost zahrnuje komplexní poradenské služby při investování do realit jako investičního nástroje, včetně přípravy a komplexního řízení realitního projektu a kvalitního a realistického business plánu. EDIFICE byla založena v roce 2004. Jedná se o čistě českou společnost, která momentálně úspěšně působí na českém, slovenském a americkém trhu. Své služby poskytuje významným českým i zahraničním investorům do realit, developerům a uživatelům nemovitostí jako např. společnostem Ernst & Young, RSJ nebo Techo. Více informací naleznete na www.edifice.cz.

Jana Bakešová

phone: +420 596 620 435 – 6
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit