SK CZ EN

TREI REAL ESTATE

https://www.treirealestate.com/

Realitní společnost Trei Real Estate GmbH se sídlem v Düsseldorfu investuje do trvale udržitelných bytových a komerčních nemovitostí na míru, které dále rozvíjí a spravuje. Tato stoprocentní dceřiná společnost koncernu Tengelmann se v rámci své dlouhodobé strategie soustřeďuje na realitní investice a development v Německu, Polsku, České republice, na Slovensku, v Portugalsku a USA. Vedle portfolia aktiv ve výši cca 1,2 mld. eur připravuje Trei Real Estate GmbH development projektů ve výši 900 mil. eur. Pod značkou Vendo Park společnost vyvíjí, staví a pronajímá nákupní parky v České republice, na Slovensku a v Polsku. Pokud jde o oblast bydlení, vyvíjí Trei v současné době v Německu, mj. v Berlíně, obytné čtvrti s komerčními plochami a také studentské apartmány pod značkou Quartillion. Firma je navíc aktivní i v mezinárodním měřítku a realizuje projekty výstavby bytů v České republice, Polsku a USA.

Tlačové správy

Publikované dňa: 28. 5. 2020 14:00 TREI REAL ESTATE

Společnost Trei Real Estate GmbH (dále jen Trei), developer a vlastník rezidenčních a maloobchodních nemovitostí působící po celé Evropě, otevřela pod značkou Vendo Park své již desáté maloobchodní centrum v České republice a na Slovensku. Objekt se nachází v Mnichově Hradišti, přibližně hodinu jízdy severovýchodně od Prahy. Celkové investiční náklady dosáhly 2,6 mil. eur. Společnost si plánuje objekt, který je již od počátku výstavby v srpnu loňského roku plně pronajat, dlouhodobě ponechat. Otevření proběhlo i přes omezení způsobená koronavirovou pandemií podle plánu.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 5. 12. 2019 9:45 TREI REAL ESTATE

Společnost Trei Real Estate GmbH (dále jen Trei), projektový developer a vlastník rezidenčních a maloobchodních nemovitostí s působností po celé Evropě, staví v České republice již šestý retail park pod značkou Vendo Park. Ten se nachází v Mnichově Hradišti, asi hodinu jízdy severovýchodně od Prahy. Celkové investiční náklady činí 2,6 mil. eur a dokončení je naplánováno na druhé čtvrtletí roku 2020. Společnost plánuje, že si objekt dlouhodobě ponechá.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 29. 4. 2019 10:00 TREI REAL ESTATE

Trei Real Estate GmbH (Trei), společnost pro development projektů a správu bytových nemovitostí a nemovitostí pro maloobchod, získala novou jednatelku svých dceřiných společností v České republice a na Slovensku. Naděžda Ptáčková (43 let) bude od nynějška řídit rozvoj obou společností. V letech 2004 až 2017 působila v developerské společnosti Skanska Reality, která je součástí skupiny Skanska a zabývá se výstavbou bytů v České republice. Zde vedla několik oddělení, mimo jiné akvizice a development projektů. Od roku 2014 byla CEO společnosti. Během let svého působení ve firmě Skanska nasbírala rozsáhlé zkušenosti ve všech oblastech developerského byznysu. Předtím pracovala v bance Unicredit na úseku financování nemovitostí.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.