SK CZ EN

LUXENT

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře LuxentExclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekty loftového bydlení v Praze 5 (Garden Lofts a Lofty Anděl). Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Thajsku, Indonésii či projektu Marina Liptov na Slovensku.

Tlačové správy

Publikované dňa: 17. 7. 2024 13:15 LUXENT

Tisková zpráva, 17. 7. 2024 – Na západním okraji Prahy roste třetí etapa developerského projektu Nová Chýně, která zahrnuje 17 energeticky úsporných rodinných domů. Zájemci o kvalitní bydlení v atraktivní lokalitě na dosah hlavního města si mohou prohlédnout plně vybavený vzorový dům. Protože dokončení výstavby se předpokládá už letos na podzim, budoucí majitelé se mohou na své nové bydlení těšit již do tří měsíců od podpisu kupní smlouvy. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 15. 7. 2024 10:00 LUXENT

Tisková zpráva, 15. 7. 2024 – V developerském projektu Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi, který zahrnuje celkem 19 moderních řadových domů s vlastní terasou a zahradou, si zájemci o bydlení ve vysokém standardu mohou prohlédnout vzorový dům. Nízkoenergetický projekt s průkazem energetické náročnosti B by měl být dokončen letos na podzim. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 25. 6. 2024 10:30 LUXENT

Tisková zpráva, 25. 6. 2024 - V obci Předboj finišuje výstavba exkluzivního rezidenčního projektu Březový háj, jenž zahrnuje celkem 19 vil a jeden bungalov. Na své nové majitele čekají poslední tři domy v rámci druhé etapy. Ta roste na západní straně areálu a měla by být celá zkolaudovaná do konce roku. První fáze se 16 nemovitostmi je již úspěšně dokončená a vyprodaná. Pro zájemce je nachystaný vzorový dům, který se stejně jako další vily ze druhé etapy vyznačuje nejvyššími standardy. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 12. 6. 2024 10:30 LUXENT

Tisková zpráva, 12. 6. 2024 – Nákup nemovitosti v zahraničí se stává stále oblíbenější alternativou tuzemských investorů. Kromě možnosti koupit dům či apartmán v příjemné dovolenkové destinaci k vlastnímu využití, totiž tyto nemovitosti nabízejí ve srovnání s Českou republikou vyšší výnos z pronájmu. Ten se na rozdíl od pražských výnosů v rozsahu 3 až 5 % pohybuje mezi 7 a 11 %. Vystoupat však může až přes 20 %. Komplexní proces koupě zahraniční nemovitosti ale vyžaduje pečlivé zvážení řady faktorů ovlivňujících jak celkovou výši investice, tak ziskovost. Roli nehraje jen lokalita nebo stav objektu, ale také právní aspekty, jako jsou například podmínky převodu vlastnictví, daňové povinnosti, případná omezení pro zahraniční investory anebo výše následných měsíčních nákladů. Celý průběh koupě tak může být pro jednotlivce komplikovaný, služby profesionálních makléřů bývají proto v případě realitní investice v cizině nedocenitelné. Rady ohledně tří klíčových oblastí přibližují odbornice realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 8. 3. 2024 9:28 LUXENT

Tisková zpráva, 8. 3. 2024 – Koupě rekreační nemovitosti v zahraničí není žádnou novinkou. Postupem času se ale stává mnohem dostupnější alternativou, a tak velká část zájemců o pořízení druhého bydlení dává namísto Česku přednost přímořským destinacím. K oblíbeným lokalitám nyní patří jižní Evropa, Blízký východ, Střední Amerika či dálná Asie. Kupující kromě vlastního rekreačního vyžití u moře láká rovněž možnost výhodné investice do realit v atraktivním prostředí s vysokou mírou zhodnocení. V Praze se v současnosti výnosnost pronájmů pohybuje mezi 3 až 5 %, kdežto v Chorvatsku a ve Španělsku je to mezi 7 a 11 % a například v Dubaji lze dle lokality dosáhnout i na roční výnos přes 20 %. Aktuální situaci na poli zahraničních nemovitosti, vč. propočtů výnosnosti, přibližují experti realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu

Prílohy
LUXENT

Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.