KB SmartPay

resources/f/klienti/194/logo/logo.png

https://www.kbsmartpay.cz/

KB SmartPay poskytuje kompletní řešení pro akceptaci karet všem typům podniků od malých podnikatelů přes střední podniky až po velké mezinárodní společnosti. Nabízí platební terminály a platební brány a širokou škálu doplňkových služeb. Společnost je součástí Worldline Group, společnosti s více než 40letými zkušenostmi v oblasti bezkontaktních transakčních metod a platebních technologií. Dále spolupracuje s Komerční bankou a provozuje více než třicet tisíc terminálů a platebních bran v České republice. Denně zpracuje více než 300 000 platebních transakcí.

Tlačové správy

Publikované dňa: 23. 9. 2024 13:30 KB SmartPay

Společnost KB SmartPay, která v ČR poskytuje přes 50 tisíc platebních terminálů a on-line platebních bran více než 25 tisícům firem a živnostníků, reaguje na tragické povodně. Obchodníky ze zasažených oblastí podpoří například bezplatnou výměnou nepoužitelných terminálů či odpuštěním poplatků.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 15. 8. 2024 9:46 KB SmartPay

Česká republika je země bohatá na historické památky, přírodní krásy a kulturní zajímavosti. Díky rozšiřující se síti terminálů KB SmartPay je jejich objevování nyní ještě snazší a pohodlnější. Platit kartou můžete na tradičních památkách, jako je Pražský hrad, Vyšehrad nebo rozhledna na bájném Blaníku. Pozadu nezůstávají ani méně klasické zámky jako Jemniště, Nová Horka či Nový Hrad. Síť platebních terminálů však sahá i na místa, která byste možná nečekali – například do jeskyní nebo do památníku v Terezíně, důležitého místa naší historie.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 8. 8. 2024 10:30 KB SmartPay

Aplikace PayPhone od KB SmartPay, která umožňuje přijímat bezkontaktní platby s pomocí mobilního telefonu, přichází s novou verzí. Nově umí komunikovat s finančními a pokladními systémy, což výrazně zjednoduší a zrychlí malým i velkým firmám propojení s jejich systémy a pomůže tak zlepšit služby a informovanost jejich zákazníků.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 6. 2024 12:50 KB SmartPay

Až 300 terminálů v mobilu poskytne prostřednictvím aplikace PayPhone společnost KB SmartPay novému českému dopravci, společnosti Basileus, která bude zajišťovat komplexní logistické služby na českém i zahraničním trhu. Budou sloužit kurýrům, v plánu jsou ale i výdejní místa nebo boxy. Ty budou obslouženy tisícovkami klasických i samoobslužných terminálů od KB SmartPay.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 12. 6. 2024 9:48 KB SmartPay

Generální ředitelka KB SmartPay Jitka Palatová byla zařazena do žebříčku Forbesu Nejvlivnější ženy Česka 2024. Pod jejím vedením již druhým rokem společnost KB SmartPay napomáhá digitalizaci Česka poskytováním řešení pro příjem bezhotovostních plateb.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti