SK CZ EN

OBECNÍ DVŮR

http://www.aroundinside.com/projects/old-town-court-obecni-dvur

Obecní dvůr v malebné lokalitě nedaleko Haštalského náměstí na pražském Starém Městě se po letech konečně dočká rekonstrukce a celkové revitalizace. Komplex historických budov o celkové užitné ploše více než 2 000 m2, jenž byl až do roku 2008 ve vlastnictví hlavního města Prahy a poté několika soukromých společností, postupně chátral, až jej v červenci roku 2011 od posledního majitele koupila společnost Around Inside. Zatímco historické stavby budou rekonstruovány a restaurovány s akcentem na jejich stáří a slohové zařazení, novostavba je navržená světoznámým katalánským architektem Ricardem Bofillem ve spolupráci s místními architekty TaK. Obecní dvůr nabídne 12 luxusních rezidencí, soukromý areál plný zeleně, podzemní parkoviště určené výhradně pro rezidenty, nepřetržitou službu recepce a nejnovější bezpečnostní technologie. Dokončení celého areálu plánuje developer Around Inside na konec roku 2015.

Tlačové správy

Publikované dňa: 11. 12. 2014 11:24 OBECNÍ DVŮR

Developer Obecního dvora, společnost Around Inside, předpokládá zahájení přípravných stavebních prací ještě letos a dokončení celého projektu v závěru roku 2015.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 24. 2. 2014 16:10 OBECNÍ DVŮR

Novostavba vznikne v severní části areálu, v proluce s bohatou stavební historií, zasaženou asanacemi a také novodobými dostavbami. Uzavře původní historický areál Obecního dvora, který se díky vydanému stavebnímu povolení z konce minulého roku, začne současně se stavbou nové budovy rekonstruovat. Pro celý projekt bylo nutné získat územní rozhodnutí a 2 stavební povolení. Díky otevřené komunikaci developera projektu Around Inside již od momentu koupě Obecního dvora nebyly k jeho realizaci podány žádné připomínky od účastníků řízení ani jiných subjektů. Vzhledem k jedinečné lokalitě projektu toto považuje jednatelka Around Inside Catherine Nardine za mimořádný úspěch. Dokončení celého areálu včetně nové budovy plánuje developer Around Inside na konec roku 2015.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 28. 2. 2013 11:30 OBECNÍ DVŮR

Developer Obecního dvora, společnost Around Inside, postupuje dále s jeho revitalizací a proměnou území na projekt vysokostandardního rezidenčního bydlení. Nový design navrhl celosvětově uznávaný španělský architekt Ricardo Bofill ve spolupráci s místním architektonickým studiem TaK. Společnost Around Inside právě zahájila prodej apartmánů v tomto prestižním projektu v srdci Prahy. Obecní dvůr nabídne 12 luxusních rezidencí, soukromý areál plný zeleně, podzemní parkoviště určené výhradně pro rezidenty, nepřetržitou službu recepce a nejnovější bezpečnostní technologie.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 22. 9. 2011 11:43 OBECNÍ DVŮR

Obecní dvůr v malebné lokalitě nedaleko Haštalského náměstí na pražském Starém Městě se po letech konečně dočká rekonstrukce a celkové revitalizace. Komplex historických budov o celkové užitné ploše více než 2 000 m2, jenž byl až do roku 2008 ve vlastnictví hlavního města Prahy a poté několika soukromých společností, postupně chátral, až jej letos v červenci od posledního majitele koupila společnost Around Inside. Ta hodlá komplex citlivě zrekonstruovat pro účely luxusního rodinného bydlení a vrátit tak život do této lokality s geniem loci, které se podle populárních Rychlých šípů Jaroslava Foglara říká „pražská Stínadla“. Na projektu se bude podílet jeden z nejvýznamnějších současných světových architektů, Ricardo Bofill, společně s českými architekty TaK. Generálním projektantem bude česká společnost AED project.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 22. 9. 2011 11:37 OBECNÍ DVŮR

The Old Town Court (Obecní Dvůr) in a picturesque location not far from Haštalské náměstí in Prague’s Old Town is finally, after many years, going to undergo reconstruction and overall revitalisation. The complex of historical buildings with a total useable space of more than 2000 m2, which was owned by the City of Prague until 2008 and then by several private companies, was left to gradually fall into disrepair until Around Inside purchased if from its last owner this July. Around Inside intends to sensitively reconstruct the complex for the purpose of luxury family housing, thereby returning life to this locality with a genius loci that was called the “Pražská Stínadla” (Prague Shadowlands) according to Jaroslav Foglar’s popular Rychlé šípy (Rapid Arrows) books. One of the world’s most famous modern architects, Ricardo Bofill, will be contributing to the project, together with Czech architects TaK. The general designer will be the Czech company AED project.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.