SK CZ EN

PASSERINVEST GROUP

http://www.passerinvest.cz

Passerinvest Group (dále Passerinvest) je ryze český stavitel a investor. Společnost byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou administrativních a komerčních budov, rezidenčních objektů i občanské vybavenosti. Passerinvest je jako odpovědný urbanistický developer od roku 1998 spojován převážně s Brumlovkou (BB Centrum) v Praze 4, které je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě. Dalším významným projektem v portfoliu společnosti jsou Nové Roztyly, konkrétně brownfield bývalých jatek areálu Interlov, kde by v budoucnosti mělo vzniknout místo s příjemným bydlením s velkým parkem, doplněné o služby široké veřejnosti a administrativní funkci. Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou součástí vize společnosti Passerinvest, která si díky svému odpovědnému přístupu vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a zejména zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.

Tlačové správy

Publikované dňa: 17. 7. 2024 11:40 PASSERINVEST GROUP

Společnost Passerinvest Group otevřela v březnu letošního roku administrativní budovu Roztyly Plaza, která má kromě administrativních ploch i 1 600 m2 obchodních prostor v přízemí, a navíc dalších bezmála 700 m2 dedikovaných pro kantýnu s kavárnou. Obchodní jednotky, které se nachází v přízemí sedmipatrové budovy jsou již kompletně pronajaty. Nájemci objektu, místní obyvatelé, cestující na přestupu mezi metrem a autobusy, ale i návštěvníci pražských Roztyl si zde tak již nyní mohou zajít na kávu, či zákusek, nebo vychutnat poctivé jídlo a speciality v moderní kantýně s kavárnou od Perfect Canteen Filipa Sajlera. Nejen pro cestovatele na delší trasy je zde specializovaná prodejna EcoFlow, která je jedničkou na trhu ekologických energetických systémů nabízející např. přenosné zdroje energie, přenosné solární panely, přenosnou bezdrátovou klimatizaci, cestovní ledničku 3 v 1 a další. Z oblasti zdraví pak parter nabídne lékárnu vedle hlavního vchodu, či moderní fitness centrum na rozloze bezmála 1 200 m2. O finanční zdraví se bude starat pobočka finančního poradenství.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 15. 7. 2024 10:23 PASSERINVEST GROUP

Pražská Brumlovka zpříjemňuje letní pobyt v Praze. Tato moderní čtvrť na Praze 4, kterou rozvíjí společnost Passerinvest Group, a.s., nabízí bohatý program pro všechny, kteří tráví letní dny ve městě, a i tak si léto chtějí užít plnými doušky.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 23. 5. 2024 11:48 PASSERINVEST GROUP

Slavnostním poklepáním základního kamene dnes společnost Passerinvest Group symbolicky zahájila výstavbu multifunkčního objektu Hila na Brumlovce v Praze 4. Budova poskytne po svém dokončení na jaře 2027 kombinaci přibližně 20 500 m² kanceláří k pronájmu (2.-8. nadzemní podlaží), 71 nájemních bytových jednotek (9.-15. nadzemní podlaží) a v přízemí obchodní plochy čítající 2 000 m². To vše v rámci jednoho objektu. Budova nabídne také prostorné terasy pro uživatele kanceláří a lodžie s krásnými výhledy pro rezidenty. Budova Hila bude zcela naplňovat ESG strategii společnosti a bude tak vybavena moderními technologiemi, z nichž za povšimnutí stojí mj. například systém chlazení a topení sálavými stropy, který reprezentuje nejmodernější pojetí úpravy vnitřního klimatu. Díky promyšlené kombinaci s plánovanými tepelnými čerpadly se bude jednat o vysoce efektivní a provozně ekonomické řešení. Za architektonickým ztvárněním projektu stojí renomované studio Aulík Fišer architekti, dodavatelem stavby je společnost Gemo. Majitelem a investorem stavby je Koncern Passerinvest.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 22. 5. 2024 11:55 PASSERINVEST GROUP

Společnost Passerinvest Group (dále Passerinvest), 22. května slavnostně otevřela nový tenisový areál pro Tenisový klub LTC 1927 Praha – Michle v ulici Pekárenská v pražské Michli. Součástí areálu je osm dvorců s nadstandardní klubovnou včetně zázemí pro hráče i správce, parkoviště pro návštěvníky i moderní technické zázemí pro údržbu. Vybudováním zcela nového areálu Passerinvest jakožto investor podpořil dlouhodobou snahu klubu vytvářet sportovní zázemí pro občany v Michli a v širším okolí městské části Prahy 4. Novým vlastníkem a správcem areálu je Tenisový klub LTC Praha – Michle, z. s.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 18. 4. 2024 13:11 PASSERINVEST GROUP

Společnost Passerinvest Group otevřela svou v březnu zkolaudovanou administrativní budovu Roztyly Plaza svým nájemcům. Ta se nachází v Praze 11, přímo u stanice metra C Roztyly. Jedná se o první budovu plánové výstavby v lokalitě. Sedmipodlažní budova byla navržena architektonickým studiem Aulík Fišer Architekti v souladu s blízkostí oblíbeného Krčského lesa. Hlavním cílem projektu bylo propojit atraktivní pracovní prostředí s kompletním funkčním zázemím i pro život mimo kancelář. Budova proto svým nájemcům nabídne nejen moderní kanceláře poslední generace, ale zároveň občanskou vybavenost, komfortní dopravní dostupnost a také, díky přilehlému přírodnímu parku Nové Roztyly a Krčskému lesu, okolní zeleň s řadou míst pro relaxaci a podporu zdravého životního stylu. To vše činí z Roztyly Plaza unikátní kancelářský koncept, který reaguje na měnící se potřeby moderních firem a jejich zaměstnanců.

Zobraziť celú správu

Prílohy
PASSERINVEST GROUP

Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.