SK CZ EN

ROTER HAHN

http://www.roterhahn.it

Značku kvality Roter Hahn (Červený kohout) uvedl na trh Zemědělský svaz Jižního Tyrolska v roce 1998. Označuje farmy nabízející turistům dovolenou v malebném prostředí Jižního Tyrolska, slunného regionu italských Alp. V nabídce má více než 1 700 farem specializovaných na chov dobytka, pěstování vína a ovoce. Hosté zde najdou celoročně rekreační ubytování v podobě samostatných pokojů s útulnou osobní atmosférou, domácí gastronomii a nespočet příležitostí pro aktivní dovolenou a wellness. Kromě možnosti zblízka se seznámit se životem na zemědělském statku a ochutnat vynikající domácí speciality -  čerstvé mléko, sýry, džusy, chléb a mnoho dalších pochoutek – jsou farmy skvělým výchozím bodem pro poznávání okolí a nabízejí nespočet možností trávení volného času. Návštěvníci si mohou vybrat od turistiky přes silniční i horskou cyklistiku až po sjezdové a běžecké lyžování a další outdoorové sporty. Ubytování pak zajišťují přímo rodiny farmářů, které nejlépe vědí, jak svým hostům připravit domáckou atmosféru a splnit jim jejich přání. V roce 2018 strávili turisté na farmách označených znakem červeného kohouta přes 2,8 milionu noclehů. Kromě ubytování na farmách provozuje sdružení Roter Hahn rodinné restaurace umístěné přímo na statcích, udržuje tradici řemesel a provozuje také prodejny místních potravinářských specialit. Další informace o Roter Hahn (v češtině, němčině, angličtině, italštině a polštině) najdete zde: http://www.roterhahn.cz/cz/

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 8. 2. 2024 9:04 ROTER HAHN

Praha, 8. 2. 2024 – Zatoužili jste po klidné zimní dovolené, daleko od masové turistiky a přeplněných sjezdovek? Jižní Tyrolsko nabízí ideální útočiště pro ty, kdo hledají odpočinek uprostřed nádherné přírody Dolomit. Vydejte se do Jižního Tyrolska a objevte širokou nabídku zimních aktivit na horských farmách Roter Hahn.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 3. 1. 2024 11:25 ROTER HAHN

Jižní Tyrolsko v sobě spojuje půvabnou krajinu, tradice i pohostinnost místních obyvatel. To vše podtrhuje nádherná příroda, a to zejména v zimním období. Hory pokryté vrstvou sněhu vytvářejí překrásnou scenérii, od které je těžké odtrhnout pohled. Bílá pokrývka sněhu, která se rozprostírá po loukách a lesích kolem venkovských usedlostí, je nezaměnitelným znamením další zimní sezóny na hospodářských usedlostech Roter Hahn.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 15. 12. 2023 12:20 ROTER HAHN

Období adventu je časem zklidnění, rozjímání a také okamžikem příprav na jeden z nekrásnějších svátků v roce. Je to období, kdy se naše domovy plní vůní vánočního cukroví, zvukem koled, pohádek a sváteční atmosférou vytvářenou světlem svíček na adventním věnci. V čase adventu se vracíme ke kořenům a oceňujeme tradice, které nám byly předány napříč generacemi. Jedním z míst, kde se s tradicemi setkáme doslova na každém kroku, jsou jihotyrolské adventní trhy. Je to prostor, kde najdete nepřekonatelnou nabídku kulinářských specialit, tradičních řemeslných výrobků a také zábavy.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 26. 9. 2023 8:49 ROTER HAHN

Podzim je v Jižním Tyrolsku jedno z nejkrásnějších a zároveň nejrušnějších ročních období. Je to čas sklizně, s níž jsou tradičně spojeny slavnosti Törggelen. Od října do listopadu se naskýtá ideální příležitost všem milovníkům dobrého vína a jihotyrolské kuchyně ochutnat nová vína a kulinářské lahůdky, ale také zažít místní tradice.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 25. 8. 2023 8:58 ROTER HAHN

Jihotyrolské farmy Roter Hahn jsou nádherné hospodářské usedlosti, na kterých můžete strávit relaxační dovolenou. Na podzim si můžete užívat okouzlující barvy přírody, kochat se její rozmanitostí, stále modrou oblohou s příjemně hřejícím sluncem. Existuje mnoho dalších aspektů, které dělají pobyt na farmě v podzimních měsících jedinečným a tady uvádíme, seřazeně podle abecedy, některé z nich:

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.