SK CZ EN

A LA MAISON

http://www.alamaison.cz

Interiérový butik A LA MAISON byl otevřen v červenci 2010. Prodejna rozkládající se na ploše 70 m2 se nachází ve sníženém přízemí nákupního centra Palladium na Náměstí Republiky v Praze 1. V nabídce je možné nalézt především zboží pro vytvoření útulného a voňavého domova. Zákazníci si mohou vybrat ze zboží všech cenových kategorií včetně opravdu luxusních výrobků.
Těžištěm sortimentu jsou výrobky německé značky Möve, firmy s více než stoletou tradicí výroby froté ručníků, osušek a županů; v nabídce však má i doplňky a ložní prádlo. Další nosnou část tvoří interiérové vůně – od katalytických lamp přes difuzéry až po kolekce exkluzivních aroma svíček a olejů (např. značky Ashleigh & Burwood London, Abode Aroma,Paddywax, ILANGA). Zákazníci v butiku naleznou i bohatý výběr luxusních peřin a polštářů značky DaunenStep či ložního prádla švýcarské značky Christian Fischbacher. Nechybí ani velké množství koupelnových doplňků a dárkového zboží. V nabídce je také exkluzivní tělová kosmetika značky Abahna a Arran Aromatics. Velmi zajímavými a stále více oblíbenými produkty jsou výrobky dánské značky Lene Bjerre Design, která po celém světě prodává interiérové doplňky severského designu s nádechem romantiky. Jako poslední novinku zákazníci v butiku naleznou finské kožené doplňky značky BALMUIR.

Při využívání fotografií A LA MAISON z tiskového střediska prosíme vždy o uvádění zdroje A LA MAISON. Děkujeme

Tlačové správy

Publikované dňa: 29. 5. 2013 21:25 A LA MAISON

Nadace The Fragrance Foundation ve Velké Británii uspořádala 21. výroční udílení cen FiFi, které jsou také známé jako Oskary parfémového průmyslu. Vonná svíčka Westminster z kolekce Tales of London zde získala významné ocenění, když v kategorii „Nejlepší vůně pro domov“ obsadila druhé místo. Společnost Ashleigh & Burwood, výrobce této svíčky, tak během oslav 20. výročí svého založení potvrdila své místo mezi předními světovými značkami vůní pro domov. Na českém trhu její produkty prodává butik À LA MAISON.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 22. 5. 2013 21:29 A LA MAISON

Léto a doba dovolených je konečně tu. Většina z nás si k letnímu odpočinku a načerpání nových sil vybere pobyt u moře. Ať už zvolíte moře blízké nebo třeba na jiném kontinentu, vždy bude mít svoji neopakovatelnou atmosféru. Abychom si ji užili, k tomu zase až tolik věcí nepotřebujeme, jednu však zcela určitě. A tou je kvalitní osuška.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 15. 5. 2013 21:29 A LA MAISON

Už je to dlouho, co jste navštívili Londýn a stýská se vám po jeho kouzelné atmosféře, kde se prolíná moderní kosmopolitní velkoměsto s duchem staré Anglie plné historických památek, příjemných zákoutí a velkých parků? Zavzpomínat můžete při prohlídce fotek a nakoupených suvenýrů, ale jistě vám bude něco chybět. Ne nadarmo se říká, že více zapojených smyslů umocňuje zážitek, a proto můžete zkusit probudit své vzpomínky pomocí nových difuzérů a vonných svíček Tales of London. Ty jsou dílem firmy Ashleigh & Burwood, která sama vznikla v Londýně.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.