SK CZ EN

CA IMMO

http://www.caimmo.com

Společnost CA Immo je investor, developer a správce nemovitostí se specializací na moderní kancelářské nemovitosti v hlavních městech střední Evropy. Pokrývá všechny činnosti v rámci komerčních realit s využitím svých expertních znalostí. Společnost CA Immo byla založena v roce 1987 a je kótována na indexu ATX vídeňské burzy cenných papírů. V Německu, Rakousku a zemích střední a východní Evropy drží majetková aktiva v hodnotě přibližně 5,2 miliardy EUR.

Tlačové správy

Publikované dňa: 3. 7. 2024 9:00 CA IMMO

Danube House je nepřehlédnutelná kancelářská budova nacházející se v Riverside Karlín, zelené rekreační oblasti a kampusu pěti špičkových kancelářských budov v srdci Karlína, které jsou domovem významných mezinárodních nájemců z oblasti technologií, start-upů, práva a bankovnictví. Za 20 let úspěšného provozu se Danube House stal známým jak na domácím, tak na mezinárodním trhu, a to díky své vysoké kvalitě a viditelnosti. Nyní prochází komplexní rekonstrukcí, aby mohl po mnoho dalších let nabízet nájemcům vysoce inovativní a na budoucnost připravené kancelářské prostory v jedné z nejatraktivnějších obchodních lokalit v Praze.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 3. 7. 2024 8:59 CA IMMO

Danube House is a landmark office building located in Riverside Karlin, a green recreation area and campus of five prime office buildings in the heart of Karlin, anchored by prime international occupiers from tech, start up, legal, and banking industries. In 20 years of successful operation, Danube House has been both domestically and internationally known due to the high quality and unobstructed visibility. It is now undergoing comprehensive refurbishment to position for many more years of performance with highly innovative and future-proof office space in one of Pra-gue´s most attractive business locations.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 7. 12. 2023 9:30 CA IMMO

Nejnovější budovy v Riverside Karlín získaly potvrzení, že CA Immo to s kvalitou života v kampusu i udržitelností myslí skutečně vážně. Společnost CA Immo pokračuje v rozvoji a zdokonalování kampusu Riverside Karlín na začátku Rohanského nábřeží. Poslední dvě dokončené kancelářské budovy Mississippi House a Missouri Park získaly prestižní nejvyšší stupeň certifikace WELL PLATINUM v2.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 7. 12. 2023 9:29 CA IMMO

This achievement by the newest buildings at Riverside Karlín shows that CA Immo is serious about providing a high quality of life and sustainability. Prague - CA Immo continues to improve and perfect its Riverside Karlín campus in the heart of Prague. The most recently completed buildings, Mississippi House and Missouri Park, acquired prestigious top-level WELL PLATINUM v2 certification.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 20. 9. 2023 9:30 CA IMMO

Rozsáhlá proměna Rohanského nábřeží pod taktovkou developerské společnosti CA Immo dostavbou poslední kancelářské budovy neskončila. Z původně zanedbaného území na pravém břehu řeky Vltavy se po téměř dvaceti letech stala vyhledávaná městská část, do které lidi chodí nejen pracovat, ale i odpočívat, sportovat a bavit se. Komplex celkem pěti administrativních budov, které jsou pojmenovány po řekách z celého světa – Danube House, Nile House, Amazon Court, Mississippi House a Missouri Park – právě doplnil nově dokončený park, který otevírá celý prostor široké veřejnosti. Přístupný je nejen z Karlína, ale i z Holešovic, a to po nedávno zkolaudované lávce s již zlidovělou přezdívkou HolKa. Cyklisté sem dokonce mohou přijet přímo z centra města po páteřní cyklostezce A2, která teprve nedávno dostala v tomto úseku nový asfaltový povrch a dočkala se rozšíření na čtyři metry. Finálním a symbolickým završením výstavby CA Immo v této lokalitě je přejmenování areálu z dosavadního River City Prague na Riverside Karlín.

Zobraziť celú správu

Prílohy
CA IMMO

Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.