SK CZ EN

TUŇÁKOVÉ NOVINKY OD RIO MARE PŘINÁŠÍ MÉNĚ KALORIÍ A VÍCE CHUTI

Publikované dňa: 14. 8. 2018 11:39 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Praha, 14. srpna 2018 – Dokonalá kombinace chuti a lehkosti bez nutnosti odkapání. Nové varianty tuňáka Rio Mare jsou zdravé, nízkokalorické a mají vynikající chuť. Rio Mare Leggero má o 60 % méně tuků. Rio Mare Natura nabízí přirozenou chuť tuňáka bez nutnosti odkapání. Obě varianty obsahují maso tuňáka prvotřídní kvality, špetku soli a malé množství extra panenského oleje nebo vody a jsou vyrobené speciální výrobní technologií. Chutné novinky najdete v obchodech za doporučenou cenu 189,90 Kč.

Obě tuňákové novinky se vyrábějí inovativní a patentovanou technologií. Ta využívá ke konzervaci tuňáka upravenou atmosféru bez nutnosti použití velkého množství vody nebo olivového oleje. Výsledkem je větší obsah prvotřídního tuňáka bez zbytečného odkapávání olivového oleje či slaného nálevu.

Tuňák Rio Mare Natura je vhodnou volbou pro zdravý životní styl. Díky nové technologii, která umožňuje přidat je kapku vody, si tuňák uchovává svou přirozenou a vynikající chuť. Novinka obsahuje pouze 0,5 % tuků a vychutnáte si ji bez nutnosti odkapání. Kromě špičkového tuňáka je v konzervě jenom kapka vody a trochu soli.

Tuňáková pochoutka Rio Mare Leggero je lehká nejen svým názvem „Leggero". Má totiž o 60 % méně tuků než klasický tuňák Rio Mare v olivovém oleji. Lehký pokrm je ideální pro ty, kteří vyhledávají méně kalorií při zachování vynikající chutě. Novinka obsahuje tuňáka Rio Mare v nejlepší kvalitě, kapku extra panenského olivového oleje a špetku soli.

Rio Mare Leggero se prodává v balení 3 x 60 g za doporučenou cenu 189,90 Kč, Rio Mare Natura pak v balení 3 x 56 g za stejnou doporučenou cenu.

Tip na zdravou a lehkou večeři: Tuňák Rio Mare Leggero s divokou rýží, rajčaty a čerstvou okurkou
Obtížnost: lehká
Čas přípravy: 30 minut
Ingredience: 3 konzervy Rio Mare Leggero, 200 g barevné divoké rýže, 1 salátová okurka, 1 malá červená cibule, 300 g cherry rajčátek, 50 g extra panenského oleje, list vinné révy nebo jiný salátový list, sůl
Příprava: Divokou rýži uvaříme dle návodu v osolené vodě. Omytá cherry rajčátka nakrájíme na čtvrtky, okurku a červenou cibuli nakrájíme na tenké plátky. Nakrájenou zeleninu smícháme s uvařenou rýží, dochutíme solí, extra panenským olejem a přimícháme tuňáka Rio Mare Leggero. Vše dobře promícháme a servírujeme na listu vinné révy nebo jiném salátovém listu.

Poznámky pro editory:
Společnost BOLTON CZECHIA
Je dceřinou firmou skupiny Bolton Group, která je dynamicky rostoucí mezinárodní společností vyrábějící a uvádějící na trh širokou řadu vysoce kvalitních spotřebních výrobků, jež jsou přítomny ve více než 125 zemích světa. Klíčovou potravinářskou značkou Bolton Czechia je Rio Mare. Mezi další výrobky z portfolia Bolton Czechia pro Českou republiku patří zejména extra panenské olivové oleje Monini, krájená rajčata a pyré Mutti, prémiové italské těstoviny Rummo, italská pesta Arisi, šťáva ze sicilských citronů LiMMi, balsamikové octy Ponti a japonské sójové omáčky Kikkoman. Více na www.boltonczechia.cz

Kontakt:
Lukáš Klapil, Crest Communications Ostrava, e-mail: klapil@crestmorava.cz, mob.: 603 824 194

Prílohy

Obrázky
Foto_Recept.jpg
Foto_Recept.jpg
Foto_Rio Mare Leggero.jpg
Foto_Rio Mare Leggero.jpg
Foto_Rio Mare Natura.jpg
Foto_Rio Mare Natura.jpg
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.