SK CZ EN

A CO BY SI PŘÁLY OD JEŽÍŠKA VAŠE VLASY

Publikované dňa: 2. 12. 2018 10:07 Schwarzkopf Professional

Zima je krásná, avšak mnohdy náročná. A to platí nejen pro pleť, ale i pro vaše vlasy. Je těžké je chránit a zároveň se pyšnit krásným účesem. A tak se Schwarzkopf Professional pokusil o nemožné a skloubil vše dohromady. K Vánocům teď můžete obdarovat sebe, ale i vaše blízké vánočními balíčky, které obsahují produkty z nejnovějších řad této renomované značky.

Všichni asi víme, jak je v tomto období náročné uchovat si své vlasy krásné a plné života. Studeným počasím zhrubly a touží po regeneraci. Řada BC Peptide Repair Rescue je tu proto, aby zregenerovala poškozené vlasy. Díky peptidům, stejně tak jako u pleťové kosmetiky, se struktura vlasu znovu vyplní.

Po vzoru pleťové péče vsadil Schwarzkopf Professional na micelární technologii a vyplatilo se. Micelární šampony vlasy velmi účinně vyčistí, zjemní a zároveň zajistí přirozenou hydrataci. Tato řada má zástupce pro všechny typy vlasů, a tak mimo jiné zajistí i další podružné potřeby každého z nás.

Pro slabé, krepaté a nepoddajné vlasy je tu řada BC Keratin Smooth Perfect. Keratin zachová funkčnost kožních buněk a ve vlasové péči rozmístí pečující složky na zdrsnělá místa. Vlasy tak uhladí a vy můžete okouzlit elegantním účesem bez nežádoucího krepatění.

BC Hyaluronic Moisture Kick se pro změnu pustil do suchých a vlnitých kadeří. Právě kyselina hyaluronová hydratuje vlasy a díky ní získají pružnost a lesk. Jejich dlouhotrvající výživa tak udrží zdravý vzhled vašich vln.


Pokud máte pocit, že věk se projevuje i na vašich vlasech, tak řada BC Q10+ Time Restore vás přesvědčí o opaku. Koenzym Q10+ reaktivuje produkci keratinu přímo ve vlasové cibulce a vy opět oslníte mladistvým lookem.


Barvení již dlouhá desetiletí umožňuje a zvedá sebevědomí mnoha ženám, cítí se krásné v takové barvě, která se jim líbí. Proto je nutné, abychom to vlasům uměli patřičně oplatit formou péče od BC pH 4,5 Color Freeze. Tato řada s pH 4,5 dokáže uzamknout barevné pigmenty přímo ve vlasové struktuře a tím docílí dlouhotrvající a zářivé barvy.


Ohrožené jsou i normální a jemné vlasy, které zima umí pořádně potrápit. Chlad, vlhkost a vítr často zaviní nezdravý matný vzhled a všudypřítomné poletování vlasů. BC Collagen Volume Boost jim propůjčí pružnost a posílí vlas bez zatěžování. Díky tomu pak zaujmete svým objemem a upraveným účesem.


Po vydatné péči s řadou BC Bonacure, která je vhodná pro každý typ vlasů, můžete účes ještě zafixovat revolučním fixačním sprejem OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net. Ten po aplikaci okamžitě zasychá díky mikroskopickým kapičkám, které nestečou a vlasy neslepí. Vaše vlasová kreativita může být jakákoli a díky spreji vám zůstane celý den, aniž by vlasy byly nějak zatížené.

Můžete tak zimě směle vyjít naproti s krásnými vlasy! Všechny vánoční balíčky od Schwarzkopf Professional jsou k dostání v kadeřnických salónech.

Další informace naleznete na www.schwarzkopfpro.com a www.henkel.com/press

Kontakt:

Schwarzkopf Professional

Public Relations

Mandy Doherr

Telefon: +49 (0)40 – 88 24 22-88

Fax: +49 (0)40 – 88 24 23-29

Email: mandy.doherr@henkel.com

Henkel AG & Co. KGaA

Prílohy

Obrázky
DSC_2111-web.jpg
DSC_2111-web.jpg
DSC_2286-full.jpg
DSC_2286-full.jpg
DSC_2286-web.jpg
DSC_2286-web.jpg
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.