KUŘECÍ PRSNÍ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI I PRO TY NEJVYBÍRAVĚJŠÍ STRÁVNÍKY

Publikované dňa: 31. 1. 2020 12:30 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Krájená kuřecí prsní šunka nejvyšší jakosti zauzená od Drůbežářského závodu Klatovy získala certifikát České cechovní normy. Díky vysokému obsahu masa a vynechání zvýrazňovačů chuti, barviv a přidaného lepku šunka vyniká a splňuje nadstandardní parametry cechovní normy, která jí byla udělena 22. ledna 2020. Produkt ve vybrané kvalitě s delikátní a jemnou chutí je nepostradatelnou svačinkou i pro ty nejmenší.

Hledání kvalitní a chutné šunky zabere i několik minut studování obalu v obchodu či supermarketu. Dnes, když se spotřebitelé spíše rozhodují pro kvalitu nad kvantitou, musí splňovat uzenina několik kritérií. Důležitá je chuť, aby oslovila i ty nejmenší. Další prioritou pro výběr je především v dnešní době složení produktu. Spotřebitelé se zaměřují dále i na obsah živin a vitamínů, a zjišťují si podíl masa. A právě kuřecí prsní šunka nejvyšší jakosti zauzená, krájená 100 g obsahuje 95 % masa a je zpracovaná z celosvalových poctivých kuřecích prsou z Klatov.

Zauzení dodává šunce na šťavnatosti a chuť je daleko výraznější. Plní tak i náročná očekávání nejmenších a nejvybíravějších strávníků. Šunku si zamiluje jistě celá rodina nejen jako vydatnou a chutnou svačinku, ale i jako rychlou a lahodnou večeři. K zakoupení je například v řetězcích Billa.

Prílohy

DZ Klatovy kur zauzena sunka NJ nahled.jpg