NOVINKA:LAHODNÉ KLOBÁSKY S MAASDAMEREM

Publikované dňa: 17. 6. 2020 12:00 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Léto už je za dveřmi a přípravy na nadcházející grilovací sezonu vrcholí. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel kuřecího masa v České republice, právě uvedl na trh klobásky, které v sobě spojují kvalitní kuřecí maso a oblíbený sýr Maasdamer.

Někdy se stává, že se nemůžeme rozhodnout, zda si vybrat ke grilování sýr nebo pořádný kus masa. Klobásky s Maasdamerem spojují to nejlepší z obou ‚‚světů‘‘. Kvalitně zpracované kuřecí maso jim dodává jemnou chuť a mohou si na nich pochutnat i ti nejmenší. Navíc jsou bez lepku.

Sýr Maasdamer je přímou konkurencí Ementálu. Rozdíl mezi nimi je však v sýřenině, která je u Maasdameru tzv. nízkodohřívaná. To znamená, že když klobásky sundáte z rozpáleného grilu a rozkrojíte, sýr se bude příjemně táhnout. Díky své sladší chuti s ořechovým nádechem se hodí nejlépe právě ke kuřecímu masu se sklenkou dobrého vína.

Klobásky s Maasdamerem jsou dostupné v prodejnách obchodního řetězce Billa.

O společnosti Drůbežářský závod Klatovy a.s. Drůbežářský závod Klatovy a.s. je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 850 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3 000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Vybrané produkty si dále mohou zákazníci zakoupit přímo ve dvou podnikových prodejnách v Klatovech. Drůbežářský závod Klatovy a.s. zaměstnává přibližně 800 lidí. Více informací naleznete na: http://www.dzklatovy.cz/

Jana Okapalová

Crest Communications a.s.