Společnost CYRRUS řídí od nového roku představenstvo

Publikované dňa: 21. 1. 2022 16:05 Cyrrus

Od 1. ledna 2022 došlo ke změně ve vedení investiční společnosti CYRRUS. Ta bude nově řízena celým týmem představenstva společnosti. Každý ze členů je pak zodpovědný za určitou oblast dle svých kompetencí. Marek Hatlapatka končí na pozici generálního ředitele CYRRUS a.s. a zůstává nadále ve skupině CYRRUS Group.

„Děkuji Markovi Hatlapatkovi za mimořádný přínos naší společnosti. Jsem přesvědčen, že své zkušenosti zúročí i na skupinové pozici,“ říká Jiří Loubal, předseda představenstva CYRRUS, dodává: „Novým nastavením chceme podpořit další růst firmy a posílit naše zaměření na inovativní možnosti investování
a rozvoj nových služeb. Kooperativní způsob řízení nám umožní se ještě více soustředit na potřeby klientů a jejich spokojenost.“

Předsedou představenstva je i nadále majitel společnosti Jiří Loubal, který má zároveň zodpovědnost
za obchod. Místopředsedy jsou Tomáš Menčík, který řídí finance, finanční analitiky a back office a dále
Jiří Grummich, jehož hlavním úkolem je marketing, komunikace, IT, produktový management a kvalita služeb. Za externí prodejní sítě zodpovídá člen představenstva Kamil Kricner a za risk management a compliance
pak další člen představenstva Lubomír Seif.

Po čtyřech letech ve vedení společnosti přechází Marek Hatlapatka z pozice generálního ředitele do vedení skupiny CYRRUS, kde je pověřen řízením strategického rozvoje a především služeb korporátního poradenství.