KOMERČNÍ BANKA OTEVÍRÁ DALŠÍ POBOČKU BUDOUCNOSTI, TENTOKRÁT V BŘECLAVI

Publikované dňa: 12. 5. 2022 12:15 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka otevírá další z řady nových moderních obchodních míst. Zbrusu novou jihomoravskou pobočku mohou klienti banky navštívit od května v Břeclavi. Pobočky budoucnosti využívají nejmodernější bankovní i udržitelné technologie a klientům představují nový obslužný model. První takovouto pobočku Komerční banka otevřela v loňském roce v pražských Dejvicích.

Svět se za poslední dva roky výrazně proměnil a s ním i zákazníci a jejich potřeby. Komerční banka proto přišla s novým unikátním konceptem svých poboček, který staví na netradičním designu a technologiích. Komerční banka touto cestou vstupuje do éry udržitelnosti, a to jak zdrojů, materiálů, tak i financí a nabízí nový způsob komunikace se zákazníky. Ten je postaven především na poradenství a digitálních službách. „Jsem moc ráda, že jsme první moderní pobočkou Komerční banky na jižní Moravě a věřím, že novým přístupem získáme mnoho dalších zákazníků. Změna se dotýká nejen klientů, ale i našich pracovníků, kteří mohou nyní naplno využívat při obsluze klientů nejmodernější technologie,“ říká ředitelka pobočky v Břeclavi Jarmila Hýpalová.

Otevření pobočky je vždy malou společenskou událostí, které se účastní jak zástupci banky, tak i zástupci vedení města. U příležitosti slavnostního otevření břeclavské pobočky Komerční banky převzal starosta města, pan Svatopluk Pěček, šek na 20 tisíc korun, které věnuje banka na rozvoj města Břeclavi.

Pobočka Komerční banky v Břeclavi nabízí komplexní služby a produkty včetně poradenství, a to jak klientům z řad fyzických osob, tak i podnikatelům a firmám.

Pobočku budoucnosti v Břeclavi naleznou klienti na adrese Jana Palacha 3197/13. Otevírací dobu i kontakt pro objednání pak na pobočka Břeclav, Jana Palacha | Komerční banka (kb.cz).

Za novým designem poboček Komerční banky stojí Studio Reaktor. Ke konci března 2022 měla banka v České republice 239 obchodních míst a podle nového konceptu plánuje renovaci až 80 svých klíčových poboček do roku 2026.

Pavel Zúbek

Komunikace KB