SK CZ EN

NOVÉ PRODEJNY HRAČEK KITSTORE A MANDALA MONTESSORI SE OTVÍRAJÍ NA BRUMLOVCE

Publikované dňa: 25. 5. 2022 13:56 PASSERINVEST GROUP

V květnu si prostory pražské Brumlovky pronajali doslova hraví nájemci – KITSTORE a Mandala Montessori. Obě prodejny nabízí sortiment pro děti, který ale mnohdy zaujme i dospělé. KITSTORE zaměřený na stavebnice LEGO® zároveň slouží jako herna a zákazníci jej mohou navštívit v Budově B s vchodem z hlavní Vyskočilovy ulice. Prodejna Mandala Montessori s ručně malovanými figurkami zvířátek, je umístěna v obchodní pasáži budovy Brumlovka. Návštěvníci obou prodejen mohou očekávat kvalitní servis ochotného personálu a pestrou nabídku hraček a pomůcek, které dětem pomohou například v rozvoji jazyka, jemné motoriky, logického myšlení či matematiky. Na Mezinárodní den dětí, který se i na Brumlovce bude slavit 1. 6., si obě prodejny připravily zvýhodněné ceny hraček a stavebnic. Majitelem a správcem těchto budov je Koncern Passerinvest.

KITSTORE: Obchod pro milovníky dánských kostiček

KITSTORE se specializuje na prodej stavebnic LEGO®, které jsou oblíbené napříč generacemi. Na českém trhu působí jako e-shop již sedmým rokem a nyní mají zákazníci možnost nakupovat své oblíbené produkty přímo v kamenném obchodě na Brumlovce. Ten zároveň funguje také jako herna. Nabídka je zde opravdu pestrá a na své si přijde každý v jakémkoliv věku. Je zde k vidění přes 400 stavebnic, mezi kterými zákazníci naleznou například oblíbenou tématiku Harryho Pottera či Star Wars. Příznivci cestování a architektury si mohou postavit vlastní Eiffelovu věž, Londýnské oko či dubajský mrakodrap Burdž Chalífa a přenést se tak prostřednictvím kostiček do vysněných destinací. „Lego není jen pro děti, v herně se na několik hodin zabaví i dospělí,“ doplňuje Michal Zítko, jednatel společnosti KITSTORE. Pro ty, kteří si jdou vyzvednout svou objednávku, a nechtějí trávit v obchodě mnoho času, je prodejna vybavena moderními technologiemi v podobě dotykového displeje, či samoobslužného kiosku.

Mandala Montessori: Hračky inspirované dětmi a přírodou

Pro malé milovníky zvířátek je Mandala Montessori prodejnou šitou na míru. Ta je totiž novým královstvím ručně malovaných figurek a sady zvířat, které díky spolupráci s filmovým kanálem zaměřeným na divoká zvířata vypadají opravdu realisticky. Kromě detailně zpracovaných figurek nabízí Mandala Montessori také Montessori pomůcky a propracované didaktické hračky, které pomohou dítěti rozvíjet všechny smysly. „Staňte se společně se svými dětmi vděčnými objeviteli světa zvířat a my věříme, že když otevřete svá srdce, přenesete si vytváření takových světů i domů. Figurky zvířat totiž nejsou jen obyčejnými hračkami, které musí skončit v krabici. Rádi Vám ukážeme a poradíme, jak můžete skrze figurky své děti rozvíjet nejen v oblasti poznávání světa, ale i v oblastech matematiky a jazyka,“ uvedl Jakub Beran, majitel společnosti Mandala Montessori.

„Brumlovka je dnes již plnohodnotnou městskou čtvrtí, kde nechybí škola, školka, dětská hřiště a různé typy sportovišť pro malé i velké. Přijde nám tedy přirozené doplňovat služby určené také pro ty nejmenší a ukázat maminkám, že jsme na Brumlovce skutečně child friendly. Těšíme se na rozzářené oči dětí z figurek zvířátek Montessori nebo na jejich zápal při stavbě lega. Postavit si mohou například i model oblíbené pohyblivé instalace BROUK od umělce Davida Černého, jelikož právě KITSTORE nabízí stavebnici Volkswagen Brouk od LEGO® Creator Expert,“ říká Lenka Preslová, vedoucí obchodního oddělení společnosti Passerinvest.

Na Brumlovce se bude i letos konat řada zábavných akcí a aktivit při příležitosti Mezinárodního dne dětí. Ve středu 1. června bude pro děti připraven skákací hrad, malování na obličej, modelování balónků i soutěže o ceny. Vše bude probíhat v příjemném prostředí Parku Brumlovka a Baarova parku. Na tento den si také noví nájemci připravili dárek pro naše nejmenší – zvýhodněné ceny stavebnic, hraček i doplňkového sortimentu.

Budova Brumlovka byla postavena roku 2007 a disponuje celkovou plochou 6200 m2 ve třech nadzemních a třech podzemních podlažích. Stěžejním nájemcem budovy je moderní wellness a fitness centrum Balance Club Brumlovka, která zde využívá přibližně 80 % celkové plochy. Budova B byla postavena roku 1999, jedná se tedy o jednu z prvních postavených administrativních budov na Brumlovce, však prošla v roce 2020 kompletní rekonstrukcí. Obě budovy jsou velmi flexibilní moderní a zároveň příjemné.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne:
Kristýna Samková, Head of PR and Marketing dept.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Tel.: (+420) 221 582 111
E-mail:
Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz
www.passerinvest.cz, www.bbcentrum.cz

Kamila Žitňáková
Crest Communications a.s.

Mobil: (+420) 725 544 106
E-mail:
kamila.zitnakova@crestcom.cz

O společnosti

Passerinvest Group (dále Passerinvest) je ryze český stavitel a investor. Společnost byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou administrativních a komerčních budov, rezidenčních objektů i občanské vybavenosti. Passerinvest je jako odpovědný urbanistický developer od roku 1998 spojován převážně s Brumlovkou (BB Centrum) v Praze 4, které je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě. Dalším významným projektem v portfoliu společnosti jsou Nové Roztyly, konkrétně brownfield bývalých jatek areálu Interlov, kde by v budoucnosti mělo vzniknout místo s příjemným bydlením s velkým parkem, doplněné o služby široké veřejnosti a administrativní funkci. Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou součástí vize společnosti Passerinvest, která si díky svému odpovědnému přístupu vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a zejména zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.

Prílohy

Obrázky
31120_lifestyle_envr_a_crop.jpg
31120_lifestyle_envr_a_crop.jpg
8.jpg
8.jpg
logo mandala montessori.png
logo mandala montessori.png
logo.jpg
logo.jpg
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.