NOVÝM GENERÁLNÍM ŘEDITELEM SPOLEČNOSTI CYRRUS JE JAROSLAV KYSELA

Publikované dňa: 3. 8. 2022 12:15 Cyrrus

Novým generálním ředitelem společnosti CYRRUS, a.s. se s účinností od 1. srpna 2022 stal Jaroslav Kysela (40). Zkušený manažer s bohatou praxí v oblasti financí a investic přichází z vídeňské Raiffeisen Centrobank AG, kde působil na pozici regionálního manažera pro střední a východní Evropu.

Jaroslav Kysela se v oblasti investic pohybuje přes 15 let a jeho doménou je především obchod v oblasti strukturovaných produktů, derivátů, dluhopisů a v neposlední řadě korporátních financí.
Po ukončení vysokoškolských studií na London School of Economics ve Velké Británii zahájil svou kariéru v oboru investičního bankovnictví v Londýně. Působil v prestižních zahraničích bankách Bear Stearns a Volskbank Investments. V České republice pak v HSBC a Jet Investment.

CYRRUS sleduji již delší dobu a vždy jsem jej vnímal jako velmi ambiciózní, dynamickou a úspěšnou společnost. To jsou kvalitní základy, na kterých budeme dále stavět. Jsem rád, že svými zkušenostmi mohu přispět k dosažení cílů, ať už se jedná o expanzi do zahraničí nebo v ČR,“ sdělil své záměry Jaroslav Kysela, nový CEO společnosti CYRRUS.

CYRRUS je aktuálně velmi aktivní za hranicemi ČR – zejména v Chorvatsku a nově i v Maďarsku. A právě zkušenosti Jaroslava Kysely budou v rámci započaté úspěšné zahraniční expanze klíčové.

Jaroslav Kysela je ženatý, má dvě děti a svůj volný čas věnuje rodině a sportu.