I LETOS PŘIJDE DO PALÁCE PARDUBICE MIKULÁŠ S PESTRÝM PROGRAMEM PRO MALÉ I VELKÉ

Publikované dňa: 1. 12. 2015 10:55 PALÁC PARDUBICE

Adventní čas je tu a nemůže u něj samozřejmě chybět ani Mikuláš! Do Paláce Pardubice dorazí v pátek 4. prosince 2015 ve 13 hodin a hlavně dětské návštěvníky potěší hudebním vystoupením s doprovodnými aktivitami, které dětem i dospělým připomenou blížící se Vánoce.

Hlavní hvězdou pátečního odpoledne bude bezesporu Mikuláš s čertem a andělem, zdárně konkurovat mu ale budou členové hudební skupiny Maxim Turbulenc. Děti si s nimi mohou zazpívat a zatancovat a jistě dojde i na vánoční koledy, byť v originální chytlavé úpravě.

„Mikulášská besídka bude letos spojená se soutěží o Čendovo vánoční přání. Děti mohou přímo na místě vyrobit nebo nakreslit vánoční přání a to nejlepší se stane oficiální novoročenkou portálu Rodinné pasy, jehož maskotem je veverčák Čenda. Portál poskytuje slevy rodinám s dětmi na nejrůznější volnočasové aktivity v oblasti kultury, sportu, nákupů a ostatních služeb," říká Lucie Mikšovská, marketingová koordinátorka Paláce Pardubice.

Kromě Maxim Turbulenc a vytváření vánočních přání se děti mohou těšit také na nejrůznější dílničky s vánoční tematikou, malování na obličej a popcorn zdarma.

www.palacpardubice.cz

Palác Pardubice, jediné nákupní centrum v Pardubicích a okolí, byl slavnostně otevřen v listopadu roku 2008. Nachází se v centru města Pardubic, na Masarykově náměstí. Na ploše 20 000 m2 nabízí více než 100 obchodů se zbožím renomovaných domácích i světových značek, multikino Cinema City s 8 sály, restaurace, kavárny, provozovny rychlého občerstvení a služby. Součástí obchodního centra je také podzemní parkoviště s kapacitou 542 parkovacích míst.

Palác Pardubice
Lucie Mikšovská