ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ WOLF THEISS RADILA SPOLEČNOSTI ROCKAWAY CAPITAL PŘI ODKUPU SPOLEČNOSTI INVIA OD MCI.TECH VENTURES

Publikované dňa: 31. 3. 2016 9:00 WOLF THEISS

Praha 31. března 2016 – Právní firma Wolf Theiss zastupovala a poskytovala právní služby společnosti Rockaway Capital SE při akvizici české online cestovní kanceláře Invia a její polské dceřiné společnosti Travelplanet S.A. Wolf Theiss bude následně poskytovat poradenské služby při povinném nabídkovém řízení odkupu akcií minoritních akcionářů společnosti Travelplanet S.A.

Invia je největší online cestovní kancelář v České republice a jedním z nejoblíbenějších poskytovatelů služeb pro cestovatele v zemích střední a východní Evropy. Rockaway Capital SE patří k nejvíce se rozvíjejícím investičním skupinám v České republice s dalšími pobočkami v San Francisku a Sao Paulu.

Jan Myška, Partner pražské pobočky advokátní kanceláře Wolf Theiss, poznamenává: „Jsme vděční, že jsme byli součástí této náročné, zajímavé a hodnotné transakce. Její rozsah zahrnoval změnu firemní struktury, regulatorní opatření a řešení právních otázek napříč pěti jurisdikcemi v České republice, Polsku, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku."

Jan Myška vedl tým advokátní kanceláře Wolf Theiss, který radil společnosti Rockaway Capital SE a koordinoval práci na transakci. V pražské pobočce mu asistovali Counselové Jan Kotous a Libor Prokeš a Associate Lenka Kučerová. S aspekty polského práva z Varšavy radili Senior Associate Dariusz Harbaty a Associate Monika Gazkowska. Se záležitostmi týkajícími se Maďarského práva pomohli z budapešťské pobočky Partner János Toth a Associate Peter Ihasz. Z Bratislavy poradil se slovenskými právními aspekty Senior Associate Marián Šulík. Odborné znalosti týkající se rumunského práva poskytli z Bukurešti Partner Ileana Glodeanu a Senior Associate Mircae Ciocirlea.

O FIRMĚ WOLF THEISS
Společnost Wolf Theiss, založená v roce 1957, je jednou z předních evropských právních firem působících ve střední, východní a jihovýchodní Evropě v oblasti mezinárodního obchodního práva. 340 právních poradců Wolf Theiss ve 13 kancelářích v Albánii, Rakousku, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, České republice, Maďarsku, Polsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku a na Ukrajině zastupuje místní i mezinárodní banky, pojišťovny a společnosti v sektoru průmyslu, obchodu a služeb. Propojením práva a obchodu nachází Wolf Theiss komplexní a konstruktivní řešení s využitím svého rozsáhlého právního, finančního a obchodního know-how.
www.wolftheiss.com

Pro více informací prosím kontaktujte:
Barbara Fürchtegott
PR & Communications Manager