CZ SK EN

BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

http://www.boltonczechia.cz

http://www.riomare.cz
http://www.borotalco.cz

Společnost Bolton Czechia je dceřinou firmou skupiny Bolton Group, která je dynamicky rostoucí mezinárodní společností vyrábějící a uvádějící na trh širokou řadu vysoce kvalitních spotřebních výrobků, jež jsou přítomny ve více než 125 zemích světa. Klíčovou potravinářskou značkou Bolton Czechia je Rio Mare.

Mezi další výrobky z portfolia Bolton Czechia pro Českou republiku patří zejména extra panenské olivové oleje Monini, krájená rajčata a pyré Valfrutta, italská pesta Arisi, šťáva ze sicilských citronů LiMMi, balsamikové octy Ponti, japonské sójové omáčky Kikkoman a nově také italská značka kosmetiky Borotalco.

RIO MARE
Maso tuňáka Rio Mare vyniká svou jemností a kompaktností. Tuňákové steaky jsou připraveny zcela bez konzervačních látek či dochucovadel. Díky vaření v páře zůstává maso jemné a lahodné, přidáním olivového oleje se špetkou mořské soli si udržuje ty nejlepší možné chuťové vlastnosti. Maso tuňáka je bohaté na bílkoviny, jež jsou velice důležité pro stavbu svalové tkáně a představují nezbytnou složku kompletní, lehké a vyvážené stravy. Tuňákové maso obsahuje důležité vitamíny A, B2, B12, a v potravinách vzácný vitamin D a vitamin B3 (PP). Tuňák je zvláště vhodný pro malé děti a seniory.

BOROTALCO
Tradiní italská značka Borotalco si získala obdiv a uznání již před více než sto lety. Kromě Itálie jsou výrobky Borotalco oblíbené také v Rakousku, Švýcarsku nebo Slovinsku. Deodorant Borotalco Original s unikátní přírodní složkou Microtalcum účinně pohlcuje pot, reguluje pocení a zanechává pokožku suchou a sametově hebkou. Deodoranty navíc provoní pokožku nezaměnitelnou vůní klasického tělového pudru. Řadu Borotalco Original doplňují na českém trhu deodoranty Borotalco Invisible, sprchové gely Borotalco Original a Fresh a tělový pudr Borotalco Talcum.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 6. 12. 2019 14:10 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Vítězkou 7. ročníku celostátní gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare se stala Natálie Svobodová z Hotelové školy a Obchodní akademie Havířov. Za první místo si mladá kuchařka odnesla cenu v hodnotě 7 000 Kč. Ve velkém finále se 4. prosince v gastronomickém studiu Chefparade+ proti sobě postavilo 15 nejlepších mladých kuchařů z celé České republiky, kteří soutěžili o ceny v hodnotě 45 000 Kč. Budoucí kuchaři měli za úkol připravit moderní a zdravou svačinu. Hlavní surovinou pro případu soutěžních receptů byly rybí produkty značky Rio Mare.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 17. 10. 2019 11:58 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Odstartoval 7. ročník kulinářské soutěže Svačina roku Rio Mare s rekordní účastí 47 škol z celé České republiky. Letos se soutěží o ceny v hodnotě 45 000 Kč. Novinkou je rozšíření hlavních surovin o Rio Mare makrely a sardinky. Do odborné poroty už tradičně usednou Mistr kuchař Vladimír Picka, šéfkuchaři Jiří Král a Vladislav Stuparič. Finále proběhne v gastronomickém studiu Chefparade+, moderovat ho bude opět Markéta Hrubešová.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 22. 10. 2018 9:09 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

22. října, Praha – Rio Mare uvádí na český trh konzervované celé filety makrely, jejíž maso patří mezi nejchutnější a nejvýživnější. Nové filety makrely můžete ochutnat ve dvou variantách – Rio Mare Filety z makrely v tomatové omáčce a pro příznivce výraznější chuti ostřejší variantu Rio Mare Filety z makrely Messicana s pikantní tomatovou omáčkou. Tyto dvě novinky zakoupíte v balení 169 g za doporučenou cenu 89,90 Kč.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 15. 8. 2018 11:42 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Praha, 15. srpna 2018 – Nadměrné pocení je nepříjemný problém, který má ale řešení. Vyzkoušejte nový deodorant Borotalco Intensive. Přináší extra účinek, omezuje pocit vlhkosti a zklidňuje pokožku. Pomůže vám v obtížných a stresových situacích až po dobu 48 hodin.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 14. 8. 2018 11:39 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Praha, 14. srpna 2018 – Dokonalá kombinace chuti a lehkosti bez nutnosti odkapání. Nové varianty tuňáka Rio Mare jsou zdravé, nízkokalorické a mají vynikající chuť. Rio Mare Leggero má o 60 % méně tuků. Rio Mare Natura nabízí přirozenou chuť tuňáka bez nutnosti odkapání. Obě varianty obsahují maso tuňáka prvotřídní kvality, špetku soli a malé množství extra panenského oleje nebo vody a jsou vyrobené speciální výrobní technologií. Chutné novinky najdete v obchodech za doporučenou cenu 189,90 Kč.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.